|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 46> |
Автор | |
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
личи на тебе провоцираш чувства, за тоа дефинитивно те бива |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali lici ne znam
a i ne e vazno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги свириш на гитара? имаат некоја замислена мелодија?
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne imame ovde nekoj muzicar
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemame
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imame
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da go zakacime na zidot
|
|
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zakacete me
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. ха, те разнежнив? те разнежнив, како допир по очите? или убаво...и сакав да го зачувам |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow Изменето од connected - 07.Мај.2010 во 15:27 |
|
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...To be loved not to love is my worst crime … аман бре Блу Скарлет, алал ти вера (зошто на мене не ми текнуваат вакви работи?) |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат луѓе,
кои ме доведуваат до состојба на рамнодушност, а мене од тоа чувство ми се повраќа. Парови кои одамна не се држат за рака, се бакнуваат само на железничка и се дупат од обврска, диктираат морални закони. Потсеќаат на бесвкусност како несолено јадење, на шлагер од два акорди, на фризури што не мрдаат, на вести на МТВ Ми ги силуваат ушите со својата глувост, јас мислам ми мафтаат, тие го бркале лошото од себе. Зрачи од перверзност непроменливоста на нивните навики Далеку сме едни од други илјада емотивни години. Знаеш ли зошто цело мое детство ги искршив колената трчајќи ти во прегратка? зошто знаев - нас овој свет не може да не' сака. -Mila moja Kejt. Pesnava izvini ama ne e tvoja! TUKU e nesto sto si go prepisala od mojot um. Sekoja cest zlato, veruvaj, ne poznavam nekoja licnost koja podobro manipulira so zborovi od tebe, a kolku jas se pronaogjam vo pesnive...ne sakam ni da spomnam |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
умница убавица
|
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |