|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 1869> |
Автор | ||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... не знам за кои тетки станува збор, така да не можам да ти помогнам
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma i sea se deshava toa, ako sakash da mavnesh nekoja, samo zemi ubavo dete so tebe u park izlezi u Sabota i topkata shutni mu ja nakaj kandidatkata...nema utka...hihiihihihihihiii |
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehhe..kakvi vrminja dojdoa...samo edna topka od rekviziti na zaveduvanje
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tete, granny, strudlicke, ma kako sakas nareci se dojdi da te
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se sedno mi e..samo ova bese informacija..da znaat koga nekoj me bara
|
||
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma koj ne znae...ozonerceto sakase samo da bide uctivo
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da osvezava atmosfera
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vcera ve utnav
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...moze i avionche de nekoe, ili nekoja kolichka, ali najbolje eako mu daesh na deteto ako uspeesh da go naterash da i odnese ruza na dotichnata i da i kaze pozdrav imash od tato... |
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
стана модераторка па сега стана и дрска, види ја ти нејзе од кога ти почна да ме викаш озонерче ексклузивно право со тоа име да ме вика го има Шеќерна овај Бисерка и никој друг |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каква чест.................... |
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 4142434445 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |