![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 426427428429430 563> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke go frlam vo moreto na kitovite
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
ke ja priredam nejzinata omilena zabava
SADO-MAZO |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ke go ostavam ..da si uziva na raat
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
ke ja zemam ke ja pravam grofica
Grofica DeSad kako ubavo zvuci ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ke go proglasam za Konte Drakula
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ke si ja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ke i ja simnam kapata od glava....sipanici ke izvadi
![]() ![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
na edna,...bebe,
![]() ...pa i na ovaa....bi mozelo !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
bi go zaprashala...... shto mu e
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
..a , ovaa bi ja....razzbunila!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
brza? hm... na ovaa brza bi i' podarila kojot za rodenden, pa da se brka so nego vo slobodno vreme (koga ne brza), i toa onaka, maski brzo!
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
bi ja prasal sto saka od zivotot i sto ocekuva od lugeto okolu nejze
|
|
|
|
![]() |
|
bi mu rekla da ne opteretuva mnogu so prasanja
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
тоа што ми иде во моментов..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 426427428429430 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |