![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 424425426427428 2229> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam deka ostavam vpecatok deka sum svaleras, no se lazete.
iako sum musliman, jas ja pocituvam sedmata bozja zapovest.
Nikogas ne bi ja izneveril zena mi,
bilo taa vo realniot svet, bilo taa vo virtuelniot ... ha ha ha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Poleka so strankite Irence..
![]() Marko...i jas ne gi gledam...chizmite na Irence
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
зафатена сум
![]() Марко не ги гледам чизмите ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Blagodaram Kasper. ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ВАЛ ОВА Е МАСОВНА ВЉУБЕНОСТ ВО БОЖЕСТВОТО .
СИТЕ ТЕБЕ ТЕ САКАМЕ. БЛАЗЕ СИ ТИ . |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() A koj ne soblekuvaaaaaaaaaa
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lele,Djakondo... I so noti pocna da mi se obrakjas |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
taka ti e toa Pitu...
nie ke gi oblekuvame... drug ke gi soblekuva... grrrrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pitu...stihovite ditektno do srce...se osekjaat
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Malku ke bidam otsuten.
Za Vall: ♪ ♪ ♪
Ne placi milo libe ne zali
jas pak ke se vratam
Za 20 minuti se vrakjam
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ОПААА
ЏАКИ И ТОА БАШ ДО СПАЛНА ? |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Pitu ... zafaten bev so pronaodjanjeto na cevli koi gi zasluvuvaat nasite dami na forumot.....
blagodaram za mislenjeto... isto i jas mislam deka si vistinski drugar na forumov... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
СЕТИ СЕ ,ТОГАШ КОГА ОВА ДЕНЕС ЌЕ БИДЕ НЕКОГАШ.
СЕТИ СЕ КОГА ЗА МНОГУ РАБОТИ НЕМА ДА СЕ СЕТИШ. И ЗАПОМНИ ТОГАШ ЌЕ ЗНАЕШ ДЕКА СИ САКАЛ. АКО УСПЕЕШ ДА СЕ СЕТИШ... |
|
|
![]() |
|
Na Irenceto.,.ne se gledaat,MARKO...barem jas ne gledam..
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 424425426427428 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |