|
Што јадевте последно |
Внеси реплика | страница <1 424425426427428 449> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од мојата торта со банани. Денес претерав со благото |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Измачувам една пица. Никако да ја изедам.
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стоби Флипс....фамилијарно пакување
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Цицки растат од тоа фикс Откако ја измачив пицата, следеше една голема банана.
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три Еклери.....
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моментално јадам,пред компјутер,следново.
Леб
Овчо сирење Чварки Шваргла Еванџелин,од ова што расте? |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шваргла...незнам шо чудо е тоа
|
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со оглед на тоа што скоро се е мрсно, ај погоди. Ќе шеткаш со стомакот две минути пред тебе
Се зезам инаку. Ми текна само на муабетите пред многу години дека која сака да и пораснат гради треба да јаде смоки
|
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха...незнам дали ја тоа би јадела
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам за смоките немај гајле,што мислиш како машките коментираат женска голема градност?
Смоки јадела ко била мала Иначе на 184 висина имам 86 кг
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само две Изменето од Valerija - 01.Март.2014 во 16:14 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас само две, ама две парчиња трилече. Домашно Еј Вале, не мами. Си ја сменила сликата
Изменето од evangeline - 01.Март.2014 во 16:15 |
|
|
Внеси реплика | страница <1 424425426427428 449> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |