![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 424425426427428 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нешто убаво може...А трите точки еве ги украдов.
![]() Да го дочекам месеново. ![]() |
|
![]() |
|
Tasko63 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 10 |
месеното ти загоре. :P
да узживам во Куба. |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Од кубанки глава нема да кренеш.
![]() Ај уште викендов ќе пушам ![]() |
|
![]() |
|
Tasko63 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Следна недела ќе упознаеш риба страсен пушач.
Утре да идам у теретана. |
|
|
|
![]() |
|
Ако отидеш отиде и картата за Куба.
![]() Значи штом уште викендов,да тркнам да си купам ![]() |
|
![]() |
|
Продажба на цигари само на лица над 80 години исклучиво во присуство на родител!
Да идам у Куба у теретана :P |
|
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Тука вежбај таму само шетај се
И мене да ми помине мислава за цигара ![]() Изменето од sanja-a - 16.Мај.2014 во 20:07 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Како ќе догорува цигарата и мислата ќе ја снемува
![]() Да тркнам оти не некој друг за мене ќе оди ![]() Изменето од Орка - 16.Мај.2014 во 20:09 |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Тркни ама редот е голем
![]() Да си спремам нес |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Нема нес никаде.
Да си го испијам несот на раат. |
|
|
|
![]() |
|
Штом не делиш нема да биде на раат
Утре добро да заврши се Изменето од sanja-a - 16.Мај.2014 во 20:23 |
|
|
![]() |
|
Утре ќе те фати пролив.
Да си легнам вечер порано. |
|
|
|
![]() |
|
Порано од 5 сабајле здравје.
![]() Со исаф да си кснам сега. ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,ke si o k,snesh jazikot,,,
![]() ,,,,pobrzo da odi transferot ,,,mobil,,,tablet,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 424425426427428 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |