![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 421422423424425 482> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Море арно велиш,па не сум утре начасови
![]() Неделава и без нив ќе си помине...Него ај со лесно да ти биде ![]() Ова копирањево да качеше брзина малце ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Многу сакаш, подобро кажав каде има
![]() Да престане да свири, доста е веќе |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сега ќе запее
![]() Јадна Фериде,да остане Махир жив... ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Со помин нека е
![]() Да се праам на Тошо ![]() |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Види јес да Тошо си е фраер,али ај да те видам докажи му на Блажо разбираШ.
![]() До кај два да си легнам ![]() |
|
![]() |
|
Ако копираш „брзо“ може и порано
![]() Да заврне ![]() |
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
,,,veke vrne i da ne prestane,,,
![]() ,,,,,,da promenam okalkive od daleku za blisku gledanje,,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
за спиење не ти е потребно променувањето
![]() да не врне утре барем околу 10 наутро
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
мене ми треба да не врне кај 12
![]() да си отворам едно пакетче смоки ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Никако!Кој ќе ја чисти после тастатурата.
![]() До кафе сабајле да не палам веќе цигара. |
|
![]() |
|
До утре ова време да не палиш
Да најдев црешни ![]() |
|
|
![]() |
|
Имам во комшии со дозвола на неограничено берење.Ама по дождов,и да најдеш џабе е.
![]() Уште албумов да симнам и да баталам компјутер ко за денес... |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
поседи уште малку пред компјутер..од денес имаш уште 5 саати
![]() да прегледам по форум што има,а што фали па да фатам миксерот |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
кхм,за благо
![]() ![]() Барем пола саат да не врне да тркнам до доле. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 421422423424425 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |