IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Денес...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Денес...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 421422423424425 566>
Автор
Порака
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Статус: Офлајн
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2012 во 13:43
denes... trt-mrt вртење со очи
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2012 во 14:53
i da pogines kolko mozes ( mozebi ) ke se spasis среќа газење од смеење
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2012 во 19:56
....се предозиравхипнотизиран
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2012 во 00:36
ke bide li denes....sto napravivme...leleleeeeeeee sto napravivme?!
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Novak Nastich Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2012
Локација: Mauzdonia
Поени: 364
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2012 во 08:44
...se nadevam ke mi se razjasnat nekoi raboti
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2012 во 11:54
денес... пак во исчекување грицкање нокти
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2012 во 19:26
Денес се смрзнав
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2012 во 23:28
денес... имав убав ден среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 01:32

Denes...sakav da mu kazam na Igor deka prikaznata megju nas e gotova-zavrsena rabota .Taman,ubavo si razmisliv,si obekjav samiot sebesi deka toa e najdobrata odluka,spored okolnostite,i deka ne smeam slucajno da dozvolam da me "prokoleba"..koga,se najdovme..Go poglednav vo oci..ima neverojatni crni oci koi se pretvaraat vo eden ubistven prodoren pogled,i pred da kazam jas bilo sto..On mi vika mora seriozno da razgovarame.Ne ocekuvav..sakav da prekinam,ali uste poveke sakav da mi kaze -"Nemoj,jas te sakam"..I cekam jas da mi udri edna fina korpa prepolna so slatkoreciva kurtoazija..on mi vika
-Deckic,jas navistina sakam da se obideme..Nikoj do sega ne mi znacel tolku kao ti,za taka kratko vreme (8 dena sme zaedno)
Ej,jas totalno ke odlepam po tipcevo... ..ah..dali da si go dozvolam toa,imajki vo predvid deka "sve sto je lepo ima kraj" ili deka sekoj pocetok ima i svoj zavrsetok?A clouser-ot so nego,ne veruvam deka lesno ke go prebolam..deckoto e mnoguuu hot!
Biba..ako si uste tue..so da pravam...ama ic ne mi e lesno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 18:37
"SLUSNAVTE"...DENES...ja nasle kralicata Gordana Jankulovska vo toaletot na sobranieto,vo eksplicitna situacija kako...
Кон врв
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 18:39
Originally posted by Novak Nastich Novak Nastich напиша:

"SLUSNAVTE"...DENES...ja nasle kralicata Gordana Jankulovska vo toaletot na sobranieto,vo eksplicitna situacija kako...

И таја е душа и неа му се сака тага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2012 во 19:15
Originally posted by DragancoLeskoec DragancoLeskoec напиша:

И таја е душа и неа му се сака тага

..e aj de,ziv da si mi..pa i jas otsekogas toa sum go zborel..zar ako e metar i zrno oriz,i ako ima mustakj..pa zar ona ne e dusa,zar ona ne bi "....."? E basmi e kjeif radi Jakulenceto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2012 во 16:07

Denes...sakav da mu kazam na Igor deka prikaznata megju nas e gotova-zavrsena rabota .Taman,ubavo si razmisliv,si obekjav samiot sebesi deka toa e najdobrata odluka,spored okolnostite,i deka ne smeam slucajno da dozvolam da me "prokoleba"..koga,se najdovme..Go poglednav vo oci..ima neverojatni crni oci koi se pretvaraat vo eden ubistven prodoren pogled,i pred da kazam jas bilo sto..On mi vika mora seriozno da razgovarame.Ne ocekuvav..sakav da prekinam,ali uste poveke sakav da mi kaze -"Nemoj,jas te sakam"..I cekam jas da mi udri edna fina korpa prepolna so slatkoreciva kurtoazija..on mi vika
-Deckic,jas navistina sakam da se obideme..Nikoj do sega ne mi znacel tolku kao ti,za taka kratko vreme (8 dena sme zaedno)
Ej,jas totalno ke odlepam po tipcevo... ..ah..dali da si go dozvolam toa,imajki vo predvid deka "sve sto je lepo ima kraj" ili deka sekoj pocetok ima i svoj zavrsetok?A clouser-ot so nego,ne veruvam deka lesno ke go prebolam..deckoto e mnoguuu hot!
Biba..ako si uste tue..so da pravam...ama ic ne mi e lesno

srce moe.... DENES se ke ti pisam...u pp намигнување

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Novak Nastich Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2012 во 20:46
DENES...mi tekna na Bisernata Devojka
Dali nekoj znae kade e ona
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 421422423424425 566>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.