![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 420421422423424 2229> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Еве Вал мила прво така ме растрвија со јадење, па си добив тегли од
моето омилено слатко од смокви, па цирумки се најадов, уште некој вино
да понудеше па гомлезе и што ти се не..
И сега и објаснувам на Иренче дека пајачињата не се страшни, се ежи од аватарчето мое.. Иренче секој страв од нешто е рефлексија од нешто... Проблемот длабоко лежи во секој од нас.. Би ти ја препорачала Ерика Јонг _ Страв од летање и пробај да го сузбиеш фобиичето колку толку.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Маци кај мене дома е строго забрането било што да смачкаш.. Јас ги
шетам пајачињата на хартија па до двор да прошетаат и така....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
HEHHHEHHE NATE...UBAVA KNIGA PREPORACUVAS
![]() ![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
pa kazi natali togas da te stavime za minister za zivotna sredina i prostorno planiranje
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
VAL KOGA SME KAJ JADENJETO..TI PAK KROASANI "KRKASE"
![]() |
|
![]() |
|
DOBRO DEN BUKRA...
PRIKLUCINI NI SE NA NASIOT CAS PO "ZAPOZNAVANJE I PRIRODA"FAKULTATIVNO "DOMAKINSTVO"
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Nate neznam kolku godini imas... no jas Erika ja citav pred poveke od 20 g. na 17 - 18 g.
|
|
![]() |
|
Не бе Аци многу ке ми дојдат 2 министерски места ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Не беше навреда, видов колку години имаш, не секој ја обожава Ерика.. Иначе во декември 34.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Erika, Hese, Bukovski bea omilena "lektira" na site "togasni" buntovnici ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Хелоу букра.. дај некој рецепт, слободно пошто и онака сум веќе растрвена..
Вал мила кај си сеа?? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mislis deka ima strav od seks onoj sto se plasi od pajak, ajde eksplicitno da si kazeme ...
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Zdravo bukra Ajde daj predlog recept![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Eve sum,
Marijana krkam puter stapce so sirenje
Nateto znae sto e toa
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 420421422423424 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |