IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 420421422423424 1364>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:40
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

aха...видов кај ги скри цигарите...нанана... ...сипнете една чашка и за мене па нема да кажам сабајле

наздравје мила
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:41
Originally posted by moira moira напиша:

...ти ќе ме застапуваш на темана шмизли или ќе ме игнорираш...лутина...има обџекшн...идивиди...плазење

...последен пат те прашувам...или да барам друг адвокат...лутина
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:41
[:-&] ...палестинче...мењај слика... цигариве ми се гадат од сликава...кај ли ја најде,кај ли ја стави...
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:42

...ти ќе ме застапуваш на темана шмизли или ќе ме игнорираш...лутина...има обџекшн...идивиди...плазење

...последен пат те прашувам...или да барам друг адвокат...лутина

Никој нема да ти помогне......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:44
ух,бре...од што ми се приблу заборавив фала да им кажам на Алан и на моирица за пијачката....Палестинче...ај бе плизззз...смени тоа сликата
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:44

...палестинче...мењај слика... цигариве ми се гадат од сликава...кај ли ја најде,кај ли ја стави...

Биба Г.... на сликата сум јас, лично и персонално....не сум убав.....ама имам карактер......и како да се сменам.....тој сум.....што е, тоа е.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:44
...не барам помош...барам адвокат...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:45

...не барам помош...барам адвокат...плазење

АААаа....правен совет сакаш......петсто денари.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:46

ух,бре...од што ми се приблу заборавив фала да им кажам на Алан и на моирица за пијачката....Палестинче...ај бе плизззз...смени тоа сликата

...биба ма...немој да блуеш...плииииииз...пред малку чистевме...плазење

...и не го гледај Палестинец во очи...намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:47
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

[:-&] ...палестинче...мењај слика... цигариве ми се гадат од сликава...кај ли ја најде,кај ли ја стави...
Биба Г.... на сликата сум јас, лично и персонално....не сум убав.....ама имам карактер......и како да се сменам.....тој сум.....што е, тоа е.

е стварно не си убав...факт...и тоа е што е...мајка природа знае понекогаш сурово да си поигра со некого...сепак...тоа не ти е причина да не смениш сликата...стави барем од некој личен...излажи,бре палестинче...еве,ја ти дозвољавам да излажеш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:49

...биба ма...немој да блуеш...плииииииз...пред малку чистевме...плазење...и не го гледај Палестинец во очи...намигнување

ќе го гледам во очи ако ја стави тоа марамата од претходно...ваков ни позадината неможам да ја гледам од сликата без да добијам нагон...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:51
Јас сум тој и не можам друг да бидам.....или ме сакаш, или ме мразиш...
трето нема.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:51
...kakov nagon biba...mmm...?намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:53
не те мразам бре...не претеруј...нит те сакам...не си ласкај...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 420421422423424 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.