|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 420421422423424 1364> |
Автор | ||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
наздравје мила |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...последен пат те прашувам...или да барам друг адвокат... |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[:-&] ...палестинче...мењај слика... цигариве ми се гадат од сликава...кај ли ја најде,кај ли ја стави...
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никој нема да ти помогне...... |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ух,бре...од што ми се приблу заборавив фала да им кажам на Алан и на моирица за пијачката....Палестинче...ај бе плизззз...смени тоа сликата
|
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Биба Г.... на сликата сум јас, лично и персонално....не сум убав.....ама имам карактер......и како да се сменам.....тој сум.....што е, тоа е. |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...не барам помош...барам адвокат...
|
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АААаа....правен совет сакаш......петсто денари. |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...биба ма...немој да блуеш...плииииииз...пред малку чистевме... ...и не го гледај Палестинец во очи... |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е стварно не си убав...факт...и тоа е што е...мајка природа знае понекогаш сурово да си поигра со некого...сепак...тоа не ти е причина да не смениш сликата...стави барем од некој личен...излажи,бре палестинче...еве,ја ти дозвољавам да излажеш |
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе го гледам во очи ако ја стави тоа марамата од претходно...ваков ни позадината неможам да ја гледам од сликата без да добијам нагон... |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сум тој и не можам друг да бидам.....или ме сакаш, или ме мразиш...
трето нема. |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kakov nagon biba...mmm...?
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не те мразам бре...не претеруј...нит те сакам...не си ласкај...
|
||
Внеси реплика | страница <1 420421422423424 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |