|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика | страница <1 419420421422423 1364> |
Автор | |
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega koga stomaceto e polno moram da ti kazam 2 losi vesti...Celiot pijalok Carevic go zakluci vo sefot,a klucot e kaj nego..a moite tri kutii LYCKU STRIKE...gi snema..nekoj gi dzornal
sto sega jas kje pusam |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eve i cuvaj go shtekot...sega sipi po edna pijachka...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i sega se izgubi...ah, teshko mene so tebe...
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde poveli..pijalokot A stekite kjr gi sokrijam...ednava neka stoi ..kje vidat oni |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....oooo, ova prijatno me iznenadi...
...znachi denov mi e...mmmm... |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa koga sum te iznenadil neprijatno |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...само еднаш...хм, заборави...
...тогаш кога се молевме и убедувавме...аха...пред твојот роденден...моира се памти...ти мене... |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се срамам...пред некој ден кумо...таков удар добив тежок...еден ме погоди само со збор,подобро физички да ме натепаше..него вака..со еден збор ме закопа и ми беше тешко...ама не иде...никако да паднам даун...ми помина за 3 минути Изменето од alan ford - 09.Октомври.2008 во 01:20 |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...и нормално дека не оди да паѓаш на зборови од недостојни и недоквакани индивидуи...идемо даљр...ете ти го зборот за скопските фраери...го прочита...?
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ти ќе ме застапуваш на темана шмизли или ќе ме игнорираш......има обџекшн...идивиди...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aха...видов кај ги скри цигарите...нанана... ...сипнете една чашка и за мене па нема да кажам сабајле
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе што ќе те брани....знае дека си....поштен си е човекот. Изменето од Палестинец - 09.Октомври.2008 во 01:37 |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...биба имаш пијачка на шанк...стави си само мраз...
|
|
Внеси реплика | страница <1 419420421422423 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |