|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 105> |
Автор | ||
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne gledam vtor pogled na stranava?
|
||
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
||
hypertech
Сениор Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
original:
hyper pogled: Samo mala promena vo kropot i mali dorabotki vo intenzitetite, ispostuvaj ja Tea i veseloto drustvo koga ke gi vidis nareden pat Andrej Изменето од hypertech - 12.Септември.2007 во 04:20 |
||
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас би побарал обработка на оваа слика
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=31332 дали може да се подобрат боите некако? |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
*ivi*
Група Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve go originalot:
Jas bi vaka (sose krop, nekako malku kopno mi ima vo odnos na nebo, a neboto, osven gradientot koj go ima, e prilicno monotono): Ako bas sakas da ostane tolku nebo, togas ti go predlagam ovoj krop: E sega, toa sto e primeneto e: -Neat image (za cistenje na shum) -Nik Color Efex Pro 2.0 filtri (Graduated Orange i Bi-Color Cool/Warm) - Zoran K go imase posoceno na forumov -Brush tool za brishenje na svetilkite -Levels -Smart sharpen za siluetite (so sto povtorno se vrati del od shumot na neboto . Moze i ova ponatamu da se sreduva, samo nekako nemam vreme za tolku perfekcionizam ) Изменето од *ivi* - 13.Септември.2007 во 13:11 |
||
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.
Gandhi |
||
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
интересно, овде има многу да се учи пред да се продолжи понатаму.
фала на ангажманот и насоките |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od Ramstor levo ti rekov ova e II pogled no ne e bas tolku dobar
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e dobra ilustracija kako se stignuva "from zero to hero"!
Bravo Anakine. Ni otchituvash dobra kreativna lekcija, kako sto toa go praveshe na pochetokot... |
||
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
прекрасна обработка, симнувам капа!
иако не сакам многу да менувам со PhotoShop и слични програми, само crop правам. а да те прашам, ладно е на антартикот? |
||
Јас сум мајстор!
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PA LADNO E SEKADE KOGA SRCETO E NENASMEANO
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo stan zivees tamu ili vo kujca
|
||
JOIN THE FAMILY
|
||
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cudno tipce si Anakine , ova navistina ubavo go kaza . Se poveke me iznenaduvas . |
||
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
секако, во право си
|
||
Јас сум мајстор!
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA RAZLIKA OD BOB ZA NEGO SUM OBICEN KRETEN NO OVAJ PAT - ZA PRV PAT BASH ME ZABOLE SO MISLI ZA MENE TIP KOJ IMA UMETNICKI PRETENZII A NIEDNA SLIKA UMETNICKA A DA SE ZNAE-- OVA NE SUM GO POCNAL JAS - NELI BOBCO? |
||
|
||
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da bidam iskrena i jas se iznenadiv od recnikot .
|
||
Внеси реплика | страница <1 4041424344 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |