IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - ВТОР ПОГЛЕД II
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВТОР ПОГЛЕД II

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 105>
Автор
Порака
Bob Rock Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 18:38
ne gledam vtor pogled na stranava?
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam
_______
Zdenko
Кон врв
hypertech Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2007
Поени: 600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hypertech Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2007 во 04:18
original:

hyper pogled:

Samo mala promena vo kropot i mali dorabotki vo intenzitetite, ispostuvaj ja Tea i veseloto drustvo koga ke gi vidis nareden pat Andrej плазење

Изменето од hypertech - 12.Септември.2007 во 04:20
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 12:02
јас би побарал обработка на оваа слика

http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=31332

дали може да се подобрат боите некако?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
*ivi* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 63
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *ivi* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 13:08
Eve go originalot:

Jas bi vaka (sose krop, nekako malku kopno mi ima vo odnos na nebo, a neboto, osven gradientot koj go ima, e prilicno monotono):

Ako bas sakas da ostane tolku nebo, togas ti go predlagam ovoj krop:

E sega, toa sto e primeneto e:

-Neat image (za cistenje na shum)

-Nik Color Efex Pro 2.0 filtri (Graduated Orange i Bi-Color Cool/Warm) - Zoran K go imase posoceno na forumov

-Brush tool za brishenje na svetilkite

-Levels

-Smart sharpen za siluetite (so sto povtorno se vrati del od shumot na neboto тага. Moze i ova ponatamu da se sreduva, samo nekako nemam vreme za tolku perfekcionizam тага)

Изменето од *ivi* - 13.Септември.2007 во 13:11
First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

Gandhi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2007 во 15:50
интересно, овде има многу да се учи пред да се продолжи понатаму.
фала на ангажманот и насоките среќа
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 00:34
od Ramstor levo ti rekov ova e II pogled no ne e bas tolku dobar
голема%20насмевка

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 00:49
Ova e dobra ilustracija kako se stignuva "from zero to hero"!

Bravo Anakine. Ni otchituvash dobra kreativna lekcija, kako sto toa go praveshe na pochetokot...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 00:59
прекрасна обработка, симнувам капа!
иако не сакам многу да менувам со PhotoShop и слични програми, само crop правам.
а да те прашам, ладно е на антартикот?
Јас сум мајстор!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 01:04
PA LADNO E SEKADE KOGA SRCETO E NENASMEANO
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 01:10
vo stan zivees tamu ili vo kujca
JOIN THE FAMILY
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 01:13
Originally posted by anakin anakin напиша:

Cudno tipce si Anakine намигнување , ova navistina ubavo go kaza . Se poveke me iznenaduvas .големо%20гушкањеаплауз
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 01:16
секако, во право си среќа
Јас сум мајстор!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 01:17
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Originally posted by anakin anakin напиша:

Cudno tipce si Anakine намигнување , ova navistina ubavo go kaza . Se poveke me iznenaduvas .големо%20гушкањеаплауз

ZA RAZLIKA OD BOB ZA NEGO SUM OBICEN KRETEN
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
NO OVAJ PAT - ZA PRV PAT
BASH ME ZABOLE SO MISLI ZA MENE TIP KOJ IMA UMETNICKI PRETENZII
A NIEDNA SLIKA UMETNICKA

A DA SE ZNAE-- OVA NE SUM GO POCNAL JAS - NELI BOBCO?

Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2007 во 01:30
Da bidam iskrena i jas se iznenadiv od recnikot изненадувањелутина.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 105>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.