IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - МЕ БОЛИ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МЕ БОЛИ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 100>
Автор
Порака
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Октомври.2008 во 14:58
........se me boliтага
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 20:23
нозете,па половината,па грбот.......
и на крај и ми се гади.......шо ќе да е ова
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 20:28
Of poludev denes i vcera od glavata, a kako izgleda-i utre ce bide isto....POMOS!!!
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
butterfly5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 1388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 20:51
vratot,desnata pleska,cela desna strana od grbot i polovinite........uzaaaaaaaaaasssssssssss autre sum na rabota 24 casa
Кон врв
ultrasce871 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultrasce871 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 02:08
me boli grbot..........
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 11:27
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Of poludev denes i vcera od glavata, a kako izgleda-i utre ce bide isto....POMOS!!!

Uste me boli poluduvacki, sega ce odam na inekcija, ne se trpi vece.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 12:13
..glava... molam boga da zavrni...pa neka e i so onoj afrikanski zolt veter...samo neka kapne nekolku kapki...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 12:54
Originally posted by ultrasce871 ultrasce871 напиша:

Originally posted by butterfly5 butterfly5 напиша:

vratot,desnata pleska,cela desna strana od grbot i polovinite........uzaaaaaaaaaasssssssssss autre sum na rabota 24 casa

ke go jades utre bedot...

more stignav do trijacka glavnata zila mi bes premetnata i cel grb i polovina mi bese zafatena nemozev da stanam od bedot denes sum super,fala mu na boga
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 13:51

"srceto" me boli mamo.....свиркање

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 14:25
значи вака... ме боли главата од синусите,... ме боли грлото,... ми тече носот и на крај почна да ме заболува увото... изненадување

а јаготка на шлагот е дека денеска бев на блуза нашколо загриженост
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 14:43

Десната рака... плик ми излезе... од новата пегла...плачење

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 01:34
главата
ама вака мачно не ми било........
Кон врв
ultrasce871 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultrasce871 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 06:09
SVE ME BOLI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 07:46
NISTO NE ME BOLI
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.