IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство меѓу маж и жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство меѓу маж и жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 45>
Автор
Порака Обратен редослед
alea Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alea Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2005 во 14:03
ma ima kako nema .... samo treba da se znae granicata i da ne se pominuva bar ja mislam taka ...eve jasimam najdobar dugar i nikogas ne e pominata taa granica .nekogas e riskantno da se pomine zasto posle ne moze da se prodolzi so drugarstvoto stalno ke stoi toa megi niv dvajcata
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2005 во 16:54
         Gledam so kolegite na rabota " se ispomesavme".Ima kako nema.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2005 во 09:21
Fintata e shto ima , ama ako se non stop zaedno nema da ostane prijatelstvo, ke stane neshto poveke
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2005 во 09:20
Originally posted by ivana ivana напиша:

Originally posted by kafka kafka напиша:

nema prijatelstvo megju maz i zena aj sega da ve nema, ke brojam do triChainsaw

stvarno mislish?

SeesawToa e mnogu opshirna tema, prvo treba da se definira prijatelstvo, jas ina4e imam mnogu prijatelki.

Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2005 во 09:17

stvarno mislish?

Motivation is game in my hands
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2005 во 08:53

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2005 во 08:47
Prijatelstvoto megu maz i zena SEKOGAS zavrsuva so seks .
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
elena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Мај.2005
Поени: 804
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2005 во 00:10
 Sigurno imale ne mi se veruva se da im bilo taka sjajno.Ili nie stanavme vozrasni, samostalni so brat mi ,pa sega nemaat tolku golema griza i se posveteni sami na sebe.
Кон врв
Nate Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Мај.2005
Поени: 481
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nate Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2005 во 23:54
Eli zavisi,mozebi i tvoite vo pocetokot imale nekoi problemi i ne im bilo sve naj ali so tek na vreme sve ke si se sredi.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2005 во 23:25
 E Nate mene mi se roditeli i navistina im se divam.Kako moze se da im funkcionira OK.Kako moze za se da imaat tolku razbiranje.Neverojatno no vistinito.A jas stalno ne zadovolna.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nate Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2005 во 23:22
Mnogu mi e milo koga ke vidam nekoi  i posle tolku vreme vo brak se uste se soglasuvaat i sakaat.Bi sakala i mojot brak da bide takov.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2005 во 23:13
   Doro e toa,znaci se posakuvaat i po trieset godini brak.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nate Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2005 во 22:58
 ROTFL gi fajka poftorno pubertetot

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2005 во 07:50
Bolujem ja ,bolujes ti
bolujemo od ljubavi
i nikoga ne volim ja osim tebe
duso moja..

ta na na na  ta na na ...

Ovie zvuci doagjaa od glasot na tatko mi utrovo.More starcive sto praat..gi drma nesto..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.