|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 45> |
Автор | |||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Глеј сеа... Јас ја сакам другарка ми... на посебен начин што знам дека со неа сум само и само другар. Е сеа, таа мо ѕвони на телефон онака „колку да ми го слушнела гласо“, јас и ѕвонам и пола саат висиме на телефон. Ми рекла дека ме сака, сум и рекол истото... Само што не е она исто лудило што ме обзема кога ќе сум со некое чупе на кое гледам поинаку. За другарките ја сум „поголем брат“ што треба да ги пази и да му помага за се да му оди како подмачкано. Тоа е тоа.
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Имав едно големо, вистинско пријателство, кое силум прилике, поради далечината, не може да биде исто како што беше...сега можеме да се видиме само два пати годишно
И бидејќи многу многу ги сакам пријателствата со машки пол, и уживам во нив, и затоа си ги барам...ама некако не ми оди Се некако погрешно се разбираме |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма јас потполно се разбирам... дури и не можам да и дадам назнаење на некоја дека ја сакам оти сите ме гледаат пред се како голем другар
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prijatelstvo megju maz i zena...postoi ,zasto da ne...toa se iskreni prijatelstva koi traat cel zivot ...za da funkcionira takvoto prijatelstvo od start treba da ste na cisto i kako sto veli Kukoc prijatelot mozam da go zamislam SAMO kako prijatel i nikako poinaku
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bash taka ama i prijatelot/kata da ne gleda samo kako prijatel i nikako poinaku ma da e tesko ostvarlivo .... da ... postoi prijatelstvo megju maz i zena |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пријатели маж-жена е возможно само ако нема физичка привлечност обострана...во обратен случај,не гарантирам!
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-ili po drugi mesta. |
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма тоа се трудам цело време да објаснам.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas imam 2-3 drugarki od detstvo......koi se dobri ribi....izgledaat odlicno....site mi baraat da im gi mestam!!! ama mene mi se samo drugarki gi znam od 7 godini!!!! i ne bi go spasil ni coveckiot rod so niv :)
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Позната ми е твојата приказна Кукоч....онаа со пелените.
|
|||
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci sepak moze da ima!!! |
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само во многу ретки и исклучителни ситуации кои претходно ги наведовме. |
|||
|
|||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro e se razbirame :))))) najdovme zaednicki jazik :P |
|||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пријателство меѓу маж и жена?
На мажите нивните пријателки им се сексуално привлечни и најчесто погрешно мислат дека и тие се чувствуваат исто, а подготвени се и да преземат чекор повеќе дури и за сметка на нивните моментални љубовни врски. Многумина не веруваат дека пријателствата помеѓу жените и мажите се возможни, а тоа го потврди и најновото истражување на американскиот Универзитет Висконсин-О Клер спроведено врз 400 испитаници на возраст од 18 до 52 години. Во тие пријателства секогаш постои сексуална привлечност, а најчесто таа доаѓа од страна на мажите, пренесува "Daily Mail". Тие имено имаат романтични чувства кон пријателките и многу често погрешно проценуваат дека и тие го чувствуваат истото. Тие се дури и подготвени да превземат нешто без оглед на тоа дали и какво влијание ќе има тој чекор врз нивната моментална љубовна врска. Меѓутоа, жените ретко се заљубуваат во пријателите и мислат дека мажите нив навистина ги сметаат за пријателки, потврди истражувањето. "Машко-женските пријателства се релативно нов поим во еволуцијата на општеството, а мажите и понатаму ги води инстинктот на парење", истакна водачот на истражувањето - психијатарот Април Блеск-Речек. "Сексуалната привлечност често ја носи цената која луѓето се подготвени да ја платат затоа што тој вид на пријателство ги исполнува", дополни таа. |
|||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|||
Внеси реплика | страница <1 4041424344 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |