IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство меѓу маж и жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство меѓу маж и жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 45>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 19:07
Глеј сеа... Јас ја сакам другарка ми... на посебен начин што знам дека со неа сум само и само другар.  Е сеа, таа мо ѕвони на телефон онака „колку да ми го слушнела гласо“, јас и ѕвонам и пола саат висиме на телефон. Ми рекла дека ме сака, сум и рекол истото... Само што не е она исто лудило што ме обзема кога ќе сум со некое чупе на кое гледам поинаку. За другарките ја сум „поголем брат“ што треба да ги пази и да му помага за се да му оди како подмачкано. Тоа е тоа. трепкање
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 19:16
Имав едно големо, вистинско пријателство, кое силум прилике, поради далечината, не може да биде исто како што беше...сега можеме да се видиме само два пати годишно тага

И бидејќи многу многу ги сакам пријателствата со машки пол, и уживам во нив, и затоа си ги барам...ама некако не ми оди тага
Се некако погрешно се разбираме  тага
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 19:22
Ма јас потполно се разбирам... дури и не можам да и дадам назнаење на некоја дека ја сакам оти сите ме гледаат пред се како голем другар изненадување
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2011 во 22:43
prijatelstvo megju maz i zena...postoi ,zasto da ne...toa se iskreni prijatelstva koi traat cel zivot ...za da funkcionira takvoto prijatelstvo od start treba da ste na cisto i kako sto veli Kukoc prijatelot mozam da go zamislam SAMO kako prijatel i nikako poinakuголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 05:18
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

kako sto veli Kukoc prijatelot mozam da go zamislam SAMO kako prijatel i nikako poinakuголема%20насмевка

Bash taka голема%20насмевка ama i prijatelot/kata da ne gleda samo kako prijatel i nikako poinaku плазење ma da e tesko ostvarlivo .... da ... postoi prijatelstvo megju  maz i zena
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 10:47
Пријатели маж-жена е возможно само ако нема физичка привлечност обострана...во обратен случај,не гарантирам!голема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Guilty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Март.2011
Поени: 411
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Guilty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 10:53
Originally posted by renatax renatax напиша:

Пријатели маж-жена е возможно само ако нема физичка привлечност обострана...во обратен случај,не гарантирам!голема%20насмевка
Da ,ama i da nema  vo pocetokot, moze da se pojavi podocna.Zatoa sekoe takvo prijatelstvo zavrsuva vo krevet.
-ili po drugi mesta.намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 10:55
Ма тоа се трудам цело време да објаснам.голема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 11:14
jas imam 2-3 drugarki od detstvo......koi se dobri ribi....izgledaat odlicno....site mi baraat da im gi mestam!!! ama mene mi se samo drugarki gi znam od 7 godini!!!! i ne bi go spasil ni coveckiot rod so niv :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 11:27
Позната ми е твојата приказна Кукоч....онаа со пелените.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 11:28

Позната ми е твојата приказна Кукоч....онаа со пелените.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

znaci sepak moze da ima!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 11:29
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

Само во многу ретки и исклучителни ситуации кои претходно ги наведовме.намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2011 во 11:31

Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

Само во многу ретки и исклучителни ситуации кои претходно ги наведовме.намигнување

dobro e se razbirame :))))) najdovme zaednicki jazik :P
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2012 во 15:03
Пријателство меѓу маж и жена?

На мажите нивните пријателки им се сексуално привлечни и најчесто погрешно мислат дека и тие се чувствуваат исто, а подготвени се и да преземат чекор повеќе дури и за сметка на нивните моментални љубовни врски.

Многумина не веруваат дека пријателствата помеѓу жените и мажите се возможни, а тоа го потврди и најновото истражување на американскиот Универзитет Висконсин-О Клер спроведено врз 400 испитаници на возраст од 18 до 52 години.

Во тие пријателства секогаш постои сексуална привлечност, а најчесто таа доаѓа од страна на мажите, пренесува "Daily Mail".

Тие имено имаат романтични чувства кон пријателките и многу често погрешно проценуваат дека и тие го чувствуваат истото. Тие се дури и подготвени да превземат нешто без оглед на тоа дали и какво влијание ќе има тој чекор врз нивната моментална љубовна врска.

Меѓутоа, жените ретко се заљубуваат во пријателите и мислат дека мажите нив навистина ги сметаат за пријателки, потврди истражувањето.

"Машко-женските пријателства се релативно нов поим во еволуцијата на општеството, а мажите и понатаму ги води инстинктот на парење", истакна водачот на истражувањето - психијатарот Април Блеск-Речек.

"Сексуалната привлечност често ја носи цената која луѓето се подготвени да ја платат затоа што тој вид на пријателство ги исполнува", дополни таа.

»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.