IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 18:07

Edno prasanje: koga otvoram nekoja veb strana na preku mozila mi se pojavuva prozorce koe mora da se zatvori za da prodolis so tekst:

this.filteredLinkCollection is null  

pojma nemam sto moze da e, a i kog aotvoram klipovi cekam dolgo vreme..a so konekcijata se e ok!

moze da mi pomogne nekoj?
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 19:47
Инсталирај ја новата Mozilla Firefox 3.5 ако веќе ја имаш избриши ја и наново инсталирај

Изменето од Dark HaCkeR - 02.Јули.2009 во 19:48
Кон врв
fcwizard Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2008
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fcwizard Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 20:20
epa jas imam problem:)Go startuvam komp. i mi pokazuva error prvo ne saka da se logira i otkako ke se logiram( po 2 saata ma4enje) mi pokazuva greska( c:\docume~1\locals~\temp\werd7f2.di00\usernit.exe.mdmp i c:\docume~1\locals~\temp\werd7f2.di00\appcompat.txt) i ja ima samo pozadinata na desktop bez nitu edna ikona, start , saat bukvalno nisto:((( please help me:D ne mozam da uklucam nitu eden program so nitu edna komanda od tastaturata ni gluvceto:((((

Изменето од fcwizard - 02.Јули.2009 во 20:29
If you play with the best,you will die like the rest:D!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2009 во 20:49
добар Virus ти го сјебал Windowsot формат чим стои позадината само формат ,или да пробаш преку Safe mode да го покренеш Win и од таму да бришеш и што ти ја знам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2009 во 21:57
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Инсталирај ја новата Mozilla Firefox 3.5 ако веќе ја имаш избриши ја и наново инсталирај
fala hakerce:)
aj sega uste ovaсреќа

Koga treba da otvoram nekoj klip, ne e bitno dali e na youtube ili druga strana cekam dolgo, okolu 3-4 minuti i dodeka celosno ne se ispolni linijata na pleerot, dodeka ne go iscita celiot fajl ne mi startuva nisto...a do pred nekoe vreme, mozev istovremeno da si gledam a vo meguvreme toa si se polneseтагаcare???
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2009 во 23:38
Инсталирај го новиот Flash Player ако не се управи до интернетот е
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 00:32
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Инсталирај го новиот Flash Player ако не се управи до интернетот е
fala hakerce

go instalirav, gi izbrisav i add-ovite sto gi imav na mozilata za simnuvanje i se e okнамигнување 

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 00:35
нема проблем
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 00:43
Ti citam vo potpisov...
go preporacuvas 7kata poveke od XP-to??

daj kazi, ako treba da go smenam...
jas imam xp so godini
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 01:26
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Ti citam vo potpisov...
go preporacuvas 7kata poveke od XP-to??

daj kazi, ako treba da go smenam...

jas imam xp so godini

пуффф Не го препорачувам Онака, XP го исклучија веќе од microsoft update нема, Vista не ја бендисаа ногу е сеа единствено остана да се надеваме на 7 иначе ја сум корисник на Windows Vista И XP го имам користено и Win7 ама бидејки уште бета го чекам конечната верзија
Кон врв
TheRock Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Март.2009
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheRock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 14:17
a mene mi treba sporedba pomegu dve graficki kafricki. Sakam da sporedam dva tipa na graficki karti:
   -READON 9600 Family
   -NVIDIA GeForce6600
Ako znae nekoj da mi kaze koja od ovie dve e podobra. pozz
Кон врв
terminator4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај terminator4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2009 во 23:26
ovaj post postiraj go na Hardware Grafickata ne e programa lolz xD inace jas mislam Nvidia zatoa sto e popoznata i sto si glup sea Nivdia GeForce 9400 GT za 3000 denari e lol osven ako imas AGP port i ne fajka trebit da imas PCI/X port za graficka
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
Кон врв
terminator4e Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај terminator4e Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2009 во 13:48
Originally posted by FlesX FlesX напиша:

VE MOLAM !!!IMA LI NEKOJ LICENCE KEY ZA: BitDefender 9 PROFESIONAL                                        [IMG]smileys/smiley19.gif" align="absmiddle" alt="Cry" />[IMG]smileys/smiley19.gif" align="absmiddle" alt="Cry" />[IMG]smileys/smiley19.gif" align="absmiddle" alt="Cry" />[IMG]smileys/smiley19.gif" align="absmiddle" alt="Cry" />

jas imam ama pocekaj da ja uploadiram inace torrent
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
Кон врв
aleksandar_17 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Август.2009
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aleksandar_17 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2009 во 11:47
ајде ако мозе некој да ми објасни како се инсталира Јоомла чекор по чекор
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.