|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 55> |
Автор | |
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edno prasanje: koga otvoram nekoja veb strana na preku mozila mi se pojavuva prozorce koe mora da se zatvori za da prodolis so tekst: this.filteredLinkCollection is null
pojma nemam sto moze da e, a i kog aotvoram klipovi cekam dolgo vreme..a so konekcijata se e ok!
moze da mi pomogne nekoj?
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инсталирај ја новата Mozilla Firefox 3.5 ако веќе ја имаш избриши ја и наново инсталирај
Изменето од Dark HaCkeR - 02.Јули.2009 во 19:48 |
|
fcwizard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa jas imam problem:)Go startuvam komp. i mi pokazuva error prvo ne saka da se logira i otkako ke se logiram( po 2 saata ma4enje) mi pokazuva greska( c:\docume~1\locals~\temp\werd7f2.di00\usernit.exe.mdmp i c:\docume~1\locals~\temp\werd7f2.di00\appcompat.txt) i ja ima samo pozadinata na desktop bez nitu edna ikona, start , saat bukvalno nisto:((( please help me:D ne mozam da uklucam nitu eden program so nitu edna komanda od tastaturata ni gluvceto:((((
Изменето од fcwizard - 02.Јули.2009 во 20:29 |
|
If you play with the best,you will die like the rest:D!!!
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добар Virus ти го сјебал Windowsot формат чим стои позадината само формат ,или да пробаш преку Safe mode да го покренеш Win и од таму да бришеш и што ти ја знам
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj sega uste ova
Koga treba da otvoram nekoj klip, ne e bitno dali e na youtube ili druga strana cekam dolgo, okolu 3-4 minuti i dodeka celosno ne se ispolni linijata na pleerot, dodeka ne go iscita celiot fajl ne mi startuva nisto...a do pred nekoe vreme, mozev istovremeno da si gledam a vo meguvreme toa si se polnesecare???
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инсталирај го новиот Flash Player ако не се управи до интернетот е
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go instalirav, gi izbrisav i add-ovite sto gi imav na mozilata za simnuvanje i se e ok
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема проблем
|
|
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti citam vo potpisov...
go preporacuvas 7kata poveke od XP-to??
daj kazi, ako treba da go smenam...
jas imam xp so godini
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пуффф Не го препорачувам Онака, XP го исклучија веќе од microsoft update нема, Vista не ја бендисаа ногу е сеа единствено остана да се надеваме на 7 иначе ја сум корисник на Windows Vista И XP го имам користено и Win7 ама бидејки уште бета го чекам конечната верзија |
|
TheRock
Нов член Регистриран: 17.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mene mi treba sporedba pomegu dve graficki kafricki. Sakam da sporedam dva tipa na graficki karti:
-READON 9600 Family -NVIDIA GeForce6600 Ako znae nekoj da mi kaze koja od ovie dve e podobra. pozz |
|
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaj post postiraj go na Hardware Grafickata ne e programa lolz xD inace jas mislam Nvidia zatoa sto e popoznata i sto si glup sea Nivdia GeForce 9400 GT za 3000 denari e lol osven ako imas AGP port i ne fajka trebit da imas PCI/X port za graficka
|
|
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
|
terminator4e
Група Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam ama pocekaj da ja uploadiram inace torrent |
|
(•̮̮̃•̃)iF u c@n'т r3@d thi3 тh3n y0u'r3 n00b(•̮̮̃•̃)
|
|
aleksandar_17
Нов член Регистриран: 12.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде ако мозе некој да ми објасни како се инсталира Јоомла чекор по чекор
|
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |