|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 75> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne kukle , strasta ne bira svetost zarem ne
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima nacini da se kanalizira strasta kon vistinskata licnost
da se ima sex so zenet covek, i toa sex bez cuvstva - nelogicno, koga ima tolku slobodni lugje? nekogo i sebe si da se stavis vo grev, samo za fizicko zadovolstvo - bizarno, a ako veke stanuva zbor za cuvstva isto tolku e besmisleno najdi si licnost koja ke moze i ednakvo da ti vozvrati
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ako se rodi jaka hemija sto miluvas da go kazis ti taka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam sto da ti kazam, za nekoi raboti treba i svesno da se razmisli bez razlika kolkava e privlecnosta, "jakata hemija" moze da dovede i do jaka katastrofa, bidejki ima mnogu raboti sto se nad taa hemija, povozviseni osobeno zenetiot covek treba da e svesen bidejki toj tocno znae kolku ljubov, maka, ubavi i losi momenti preziveal za da go postavi svojot zivot vo taa nasoka, pa ako ima i deca, da ne zborime, ovaa drugata zena e ramna na ubica (malku radikalno ovde ama, neli, ne sfakjajte bukvalno) |
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..SE SOGLASUVAM VO CELOST...IAKO NE SUM BA6 NAJSIGUREN DEKA VO ODREDENI SITUACII...ZNAE6.....MOZNO E...NE BIDI SIGURNA..KAJ MENE SEKOGA6 IMA EDNA RAKA 6TO ME ZAPIRA...6TO ME VLE4E NAZAD...AMA.... |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ama nikogas ne veli nikogas
|
|
|
|
Vlade
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako li im teknuva? I koga zenetite i mazenite naogjaat vreme za toa? Bas im se cudam!
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas
|
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наоѓаат, наоѓаат, кога се сака се се може.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не само што се може, туку и се работи асално на тоа. Ви текнуе на оние швалерине у Србија шо ги фркна гром дур се плескаа??? Епа жената била одоздоле и викала плескај ме посилно посилно посилнооооо, и му ск*ричло на господ, маање еден гром и ги плеснал дури ги запечатил еден за друг |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
максимус
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja zmija si pokazuva nozete , eve prilika da ne ke ja propusti nekoj , jas ne ,ako i teba na devojkata usliuga nema problem,samo po potreba ,da ne bide gladna,
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секс но само ако игра фатална привлецнот у слуцајот и ако се игра според правила на ПРЕВАРА СИ Е ПРЕВАРА
Знаци никој да не биде повреден
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
40-годишниот Тајсон, додава: „Не ми е гајле што викаат другите, сон на секој маж е да ја задоволи секоја жена и да биде платен за тоа.“
Изменето од plamenko - 17.Ноември.2006 во 23:20 |
|
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I te kako interesen posebno ako i dvajcata se so bracni partneri.
Nekoj se cudese kako li se naoga vreme, e da znaes samo. Za dobar seks, ke izmislis vreme
|
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |