|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 55> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pisuvaj, mene mi e zadovolstvo da te chitam
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zadovolstvoto e vzaemno i ti imas stvarno dobri postovi, ova da znaes deka ijas te citam obavezno
fala za podrskata |
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no problem fala i na tebe
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Леле lapsus calami... ... Мислев да се РАСПРАШАМ... ... И се распрашав ... ... и добив многу добро толкување... Здраво Астра.... Здраво Кју... ... Да ве потсетам.... овде треба да раскажуваме и толкуваме сонови... |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da raskazuvme i tolkuvame sonovi, ama nas radost ne otepa sho se vidovme i zatoa troa off topic jas se izvinuvam sho otvoriv rabota na moderatorite
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ic ne izvinuvam za oftopis posto ova e prv pat da go nacekam nasiot cenet naucnik vo raspasana sostojba
i da so IQ moravme da se iznaprikazame, a me naceka vo mojata omilena tema Изменето од Astra - 10.Септември.2008 во 21:04 |
|
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj sea nekoj mene da mi protumaci sto znaci na son da si ja izgubam kreditnata karticka? kje bankrotiram ili
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму така ми испадна сонот со колата-а падна и некоја карпа како во сонот
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e moja maco...da znaesh...sama se ubeduvam...nema da dozvolam da mi se ostvari sonot..ke molcam...neeee....dzabe... pukaat shavovi na site strani......
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма пази некој одрон по глава да не падне како кај мене, за шавови е лесно, се шијат. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прееска анализирајќи еден сон ми текна на деталите во соновите... па би сакал да прашам што мислите колку се тие битни... Познато е дека човекот во секојдневниот живот ги генерализира... ги обопштува работите и најчесто ја гледа само суштината... Значи не е, на пример, толку битно во што е облечен некој човек, туку е битно што тој прави... Но понекогаш и тие детали .... ситници ... премногу значат... Можеби тие кажуваат и нешто повеќе за суштината ... или ... ? |
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ja pa da si kazam deka detalite se bitni bidejkji mozat ili daja nadopolnat celata prikazna ili pak da frlat novo svetlo na tolkuvanjeto na sonovite.
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понекогаш се плашам од моите соништа...баба ми велеше-кога сонуваш лошо ,тури во раката сол и стави ја под чешма...како солта да замине и лошото...ете да знаете нешто против лоши соништа
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересно
|
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |