![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 212> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
You’re just too good to be true
Can't Take My Eyes Off You...
![]() Цеееел ден ми се врти...
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Pristao sam bicu sve sto hoce
evo prodajem dusu vragu svome... |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Тvoje ime nosimo na zastavama.
Zivis u vecnom ponosu u nama. Tvoj sveti krst poneli smo snama. I nikada te nece pokriti tama. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
........Ja tebe volim, volim k'o Boga
al' srece nemam, nemam zbog toga jer ti mene, ti mene ne volis .......................... ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
не ми се верува,... само ај...
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8aI573HJ9iY |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Gledao sam zlotvore u strahu gde beze,
jer Talmud im je prokleo duse. Ja znam,ti si vecna i nikad nece, nikada nece moci da te sruse! |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........Ti si moj greh i sto me manje volis vise bolis
........Ti si moj greh koji mi krade uzdahe ........Ti si moj greh samo zbog tebe hocu u samocu ...........Prastam ti sve, jednom se voli jednom umire ....... |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
опаааа.....Бренче
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Цветај,расцветај
Љубов мила, Пушти корени,дај ми сила Гори изгори Тага да не остане во срце... |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
...you'll always be a part of me
i'm a part of you indefinitely boy don't you know you can't escape me ooh darling cause you'll always be my baby and we'll linger on time can't erase a feeling this strong no way you're never gonna shake me ooh darling cause you'll always be my baby... tu be subavka pesnicka http://www.youtube.com/watch?v=d-Ja_86HdPc |
|
![]() |
|
![]() |
|
I got girl on the moon I got girl on mars
I even gotta girl that likes to dance on the stars I gotta girl right here and one right there and I gotta girlfriend everywhere |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |