|
Универзитетот ФОН |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 47> |
Автор | ||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...Nemoj Stefi... pa nie ushte vo petok si slavevme... ucevme pesnicka Mojata tatkovina... ...gledam deka ke ve vratam site vo prvo oddelenie...
|
||||
svoja na svoeto
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa patriot si e Velija, nema sto:) |
||||
stefi12
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa moram da priznam na pocetokot mislev deka glumi megutoa so tek na vreme napravi potezi koi sto se za respekt , so fondacijata gledam im dava po 50 000 evra toa do sega nikoj ne go napravil |
||||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
se slozuvam so tvojot komentar!covekov navistina se trudi i navistina mu uspeva! |
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
stefi12
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
site nie slavime ama za zal mnogumina ne go cuvstvuvaat kako praznik |
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dali se muvat tuka na forumot studenti informaticari od fon?
|
||||
tamara1990
Сениор Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
So mojot komentar ne sakav nikogo da navredam i iznerviram...Temata bese UNIVERZITETOT FON..i jas napisav sto mislam za nego ...toa e moe mislenje ne baram da se slozuva nekoj so nego...
Изменето од tamara1990 - 09.Септември.2008 во 22:10 |
||||
stefi12
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
JAs sum na praven na FON , za informatika znam deka imaat dosta profesori sto im zaminaa od evropski i od nekoi drugi fakulteti ne sum sigurna ama mislam deka i del dojdoa i od noviot drzaven univerzitet sto go planiraa po informatika |
||||
Somnambulist
Нов член Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Значи кога ќе издадам еден македонско-македонски речник, зборот ФОН ќе го ставам како синоним за изразот перење мозок. Зашто, кога ќе дојдеме до основата на работите, 90% од професорите на ФОН студирале на државен. Учете логика за да дојдете до вистинскиот заклучок.
А ако сакате солидни постдипломски, барајте стипендии за во странство. Има еден куп, па ако навистина вредите ќе добиете. За тие што сакаат да имаат покорни професори, кои нема да ги опоменат кога лупаат глупости на испитни прашања, се со цел да се испочитува правото на студентот за сопствено мислење, им кажувам дека сериозно го згрешиле животниот правец. Таквите треба да ги тренираат циркуските животни, зашто само таму се бара покорност на оние што се помоќни од нас. А нели знаењето е сила, знаењето е моќ. Научете да мислите со своја глава!!! Изменето од Somnambulist - 11.Септември.2008 во 14:37 |
||||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ама сепак на прво место на најлоши универзитети би го ставил ЕВРОПСКИ
|
||||
Somnambulist
Нов член Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ги има многу, никнале како печурки (и тоа отровни) после дожд!!! Катстрофа е ова што се случува со образованието!
|
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mene mi trebat nekoj informacii od studenti po informatika...
baska vrie dobri curi na fon, i mi go blokirat mozokot pri ispitite.... stvarno be, do kaj stigna "obrazovanieto".... Изменето од LouWeed - 11.Септември.2008 во 15:00 |
||||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mislam deka mozokov ne mi e ispran! so trezna glava razmisluvav koga go odbrav FON za postdiplomski studii! Ne mi treba nekade nadvor da madistriram! zarem ne e stramota ona sto se slucuva vo drzavava, pa zboruvas za nekoi stipendii za nadvor! Stramota! Stipendii koi od napred se namesteni, stipendii za deca na profesori, deca na funkcinoneri, deca sto na drzaven se vleckale po 8-9 godini praven fakultet da zavrsat...ej do kake dojdoa rabotive! Jas neznam vas sto tolku ve pogoduva politikata na privatnite univerziteti, ili ste stvorile takov kompleks sprema niv sto dusi i da se spomenat samo vie izbuvnuvate kako vulkani!!!!!! neznam svarno sto vi se slucuva! Dali ve pogoduva toa sto drzavniot i vas ve izmaltretiiral do maksimum, ili vi e krivo sto nekoj stvarno ima prekrasni uslovi za studiranje! i daj ti se molammmm, sakas da kazes deka profesorite na FON ne vredat a na drzaven vredat duri koga stanuva zbor da edna ista licnost????aj ne treskaj gluposti! ne izvrtuvaj gi rabotite sto nekoj prethodno gi kazal! Profesorite imaat tolku ubav odnos na privaten univerzitet, tolku se fini, kulturni, dostapni vo sekoe vreme za se sto ti e potrebno, za se sto sakas da prasas, se sto te interesira....Sigurno vi e krivo sto toj odnos vo drzaven go nemaat...tamu nemozat do asistentot da dojdat da prasaat nesto a kamoli do profesorot, za da se dojde do profesorot na drzaven trea da se platiii!!! Stvarno ne mi se jasni nekoi vasi komentari! Ja drugite univerziteti neznam ama za FON i za Shtul koga ke pocnite da tresite gluposti prvo razmislete za sto zboruvate! Vi gi napolnil nekoj glavite i veruvae vo se sto ke cuete! onoj sto uci sekade ke uci, a onoj sto e pojden samo kolku na fakultet da e veruvajte nikade nema da zavrsi! Sekoj ima pravo na sloboden izbor, i sekoj ima pravo na svoe razmisluvanje! Ne se kaam sto sum go izbrala FON za postdiplomski! a moe e pravoto dali ke odam nadvor od mk zaradi licno nadograduvanje! prijatno, i vozdrzete se od navredi zatoa sto toa ne e dozvoleno na forumov |
||||
Внеси реплика | страница <1 4041424344 47> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |