IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Универзитетот ФОН
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Универзитетот ФОН

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 47>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 11:55
...Nemoj Stefi... pa nie ushte vo petok si slavevme... ucevme pesnicka Mojata tatkovina... голема%20насмевка...gledam deka ke ve vratam site vo prvo oddelenieсмеење...
Кон врв
svoja na svoeto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 12:08
Originally posted by stefi12 stefi12 напиша:

DA ne bese A1 tv ke zaboravevme deka e praznik sekoja cest za propagandata sto ja vrsi okolu praznikot so spotovite

Pa patriot si e Velija, nema sto:)
Кон врв
stefi12 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Април.2008
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefi12 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 14:23
Originally posted by svoja na svoeto svoja na svoeto напиша:

DA ne bese A1 tv ke zaboravevme deka e praznik sekoja cest za propagandata sto ja vrsi okolu praznikot so spotovite

pa moram da priznam na pocetokot mislev deka glumi megutoa so tek na vreme napravi potezi koi sto se za respekt , so fondacijata gledam im dava po 50 000 evra toa do sega nikoj ne go napravil
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 15:46

pa moram da priznam na pocetokot mislev deka glumi megutoa so tek na vreme napravi potezi koi sto se za respekt , so fondacijata gledam im dava po 50 000 evra toa do sega nikoj ne go napravil

se slozuvam so tvojot komentar!covekov navistina se trudi i navistina mu uspeva!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 15:40

se slozuvam so tvojot komentar!covekov navistina se ТРУДИ и можда ќе се кандидира на некои наредни избори AGAIN i navistina НЕ ЗНАМ дали mu uspeva!
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefi12 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 16:02
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...Nemoj Stefi... pa nie ushte vo petok si slavevme... ucevme pesnicka Mojata tatkovina... голема%20насмевка...gledam deka ke ve vratam site vo prvo oddelenieсмеење...

site nie slavime ama za zal mnogumina ne go cuvstvuvaat kako praznik
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 16:10
dali se muvat tuka na forumot studenti informaticari od fon?
Кон врв
tamara1990 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Поени: 293
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tamara1990 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2008 во 22:02
So mojot komentar ne sakav nikogo da navredam i iznerviram...Temata bese UNIVERZITETOT FON..i jas napisav sto mislam za nego ...toa e moe mislenje ne baram da se slozuva nekoj so nego...

Изменето од tamara1990 - 09.Септември.2008 во 22:10
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefi12 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2008 во 15:46
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

JAs sum na praven na FON , za informatika znam deka imaat dosta profesori sto im zaminaa od evropski i od nekoi drugi fakulteti ne sum sigurna ama mislam deka i del dojdoa i od noviot drzaven univerzitet sto go planiraa po informatika
Кон врв
Somnambulist Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Somnambulist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:35
Значи кога ќе издадам еден македонско-македонски речник, зборот ФОН ќе го ставам како синоним за изразот перење мозок. Зашто, кога ќе дојдеме до основата на работите, 90% од професорите на ФОН студирале на државен. Учете логика за да дојдете до вистинскиот заклучок.

А ако сакате солидни постдипломски, барајте стипендии за во странство. Има еден куп, па ако навистина вредите ќе добиете.

За тие што сакаат да имаат покорни професори, кои нема да ги опоменат кога лупаат глупости на испитни прашања, се со цел да се испочитува правото на студентот за сопствено мислење, им кажувам дека сериозно го згрешиле животниот правец. Таквите треба да ги тренираат циркуските животни, зашто само таму се бара покорност на оние што се помоќни од нас. А нели знаењето е сила, знаењето е моќ.

Научете да мислите со своја глава!!!

Изменето од Somnambulist - 11.Септември.2008 во 14:37
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:41
Ама сепак на прво место на најлоши универзитети би го ставил ЕВРОПСКИ
Кон врв
Somnambulist Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Somnambulist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:44
Ги има многу, никнале како печурки (и тоа отровни) после дожд!!! Катстрофа е ова што се случува со образованието!
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 14:57

Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

JAs sum na praven na FON , za informatika znam deka imaat dosta profesori sto im zaminaa od evropski i od nekoi drugi fakulteti ne sum sigurna ama mislam deka i del dojdoa i od noviot drzaven univerzitet sto go planiraa po informatika

mene mi trebat nekoj informacii od studenti po informatika...

Originally posted by Somnambulist Somnambulist напиша:

Ги има многу, никнале како печурки (и тоа отровни) после дожд!!! Катстрофа е ова што се случува со образованието!

baska vrie dobri curi na fon, i mi go blokirat mozokot pri ispitite....
stvarno be, do kaj stigna "obrazovanieto"....

Изменето од LouWeed - 11.Септември.2008 во 15:00
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2008 во 17:13
Originally posted by Somnambulist Somnambulist напиша:

Значи кога ќе издадам еден македонско-македонски речник, зборот ФОН ќе го ставам како синоним за изразот перење мозок. Зашто, кога ќе дојдеме до основата на работите, 90% од професорите на ФОН студирале на државен. Учете логика за да дојдете до вистинскиот заклучок.

А ако сакате солидни постдипломски, барајте стипендии за во странство. Има еден куп, па ако навистина вредите ќе добиете.

За тие што сакаат да имаат покорни професори, кои нема да ги опоменат кога лупаат глупости на испитни прашања, се со цел да се испочитува правото на студентот за сопствено мислење, им кажувам дека сериозно го згрешиле животниот правец. Таквите треба да ги тренираат циркуските животни, зашто само таму се бара покорност на оние што се помоќни од нас. А нели знаењето е сила, знаењето е моќ.

Научете да мислите со своја глава!!!

Mislam deka mozokov ne mi e ispran! so trezna glava razmisluvav koga go odbrav FON za postdiplomski studii! Ne mi treba nekade nadvor da madistriram! zarem ne e stramota ona sto se slucuva vo drzavava, pa zboruvas za nekoi stipendii za nadvor! Stramota! Stipendii koi od napred se namesteni, stipendii za deca na profesori, deca na funkcinoneri, deca sto na drzaven se vleckale po 8-9 godini praven fakultet da zavrsat...ej do kake dojdoa rabotive! Jas neznam vas sto tolku ve pogoduva politikata na privatnite univerziteti, ili ste stvorile takov kompleks sprema niv sto dusi i da se spomenat samo vie izbuvnuvate kako vulkani!!!!!!
neznam svarno sto vi se slucuva! Dali ve pogoduva toa sto drzavniot i vas ve izmaltretiiral do maksimum, ili vi e krivo sto nekoj stvarno ima prekrasni uslovi za studiranje!
i daj ti se molammmm, sakas da kazes deka profesorite na FON ne vredat a na drzaven vredat duri koga stanuva zbor da edna ista licnost????aj ne treskaj gluposti! ne izvrtuvaj gi rabotite sto nekoj prethodno gi kazal! Profesorite imaat tolku ubav odnos na privaten univerzitet, tolku se fini, kulturni, dostapni vo sekoe vreme za se sto ti e potrebno, za se sto sakas da prasas, se sto te interesira....Sigurno vi e krivo sto toj odnos vo drzaven go nemaat...tamu nemozat do asistentot da dojdat da prasaat nesto a kamoli do profesorot, za da se dojde do profesorot na drzaven trea da se platiii!!!
Stvarno ne mi se jasni nekoi vasi komentari! Ja drugite univerziteti neznam ama za FON i za Shtul koga ke pocnite da tresite gluposti prvo razmislete za sto zboruvate! Vi gi napolnil nekoj glavite i veruvae vo se sto ke cuete!
onoj sto uci sekade ke uci, a onoj sto e pojden samo kolku na fakultet da e veruvajte nikade nema da zavrsi!
Sekoj ima pravo na sloboden izbor, i sekoj ima pravo na svoe razmisluvanje! Ne se kaam sto sum go izbrala FON za postdiplomski! a moe e pravoto dali ke odam nadvor od mk zaradi licno nadograduvanje!
prijatno, i vozdrzete se od navredi zatoa sto toa ne e dozvoleno na forumov
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 47>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,154 секунди.