|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 55> |
Автор | |
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
just smile
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne misli na tagata,druzi se...
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pusti da vreme nosi see.
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do daska muzika ...zvucnici da ripaat.....ladno pivo.....
i pred tebe eden polubilder malku ova ona da igra ako treba i na shipka... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со ж`та
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema po difolt recept
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти ја немаш тетратката со рецепти
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паметно девоjче тоа, Литиум... тетратката со рецепти
Изменето од pagane - 16.Јули.2009 во 16:37 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa kje mu dojde CASHE LOMIIM RUKEEEEEEEE MI KRVAVEEEEEEEEEEEE Изменето од Анастеа - 16.Јули.2009 во 16:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Носам многу тага во мојата душа, загуби имам многу претрпено и на емотивно и на финансиско а тек на професионално поле и да не зборам.
Особено последниве 5/6 години ми се јако турболентни ама ако западнеш во депресија-ништо не си направил. Инаку сакам еден период да се изолирам и да се самосожалувам откако нешто лошо ќе ми се случи за да почнам да се соземам после некое време. Не сакам тогаш да ме опкружуваат луѓе и да ми држат лекции за животот. После црниот перидо излегувам обновена и решена за нови чекори и промени за подобро. Секогаш си велам-она шо сум го загубила а не гледам своја вина во тоа-така треба и да биде можеби, за да продолжам напред и да не се вртам назад. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so Ljubov
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nasava drzava e trening mesto za nadminuvanje na takvi stvari
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se prifatat kako normalen i sostaven del od prirodata na zhivotot.
Bolkata i tagata se drugata strana na parichkata na koja stojat srekjata i radosta. Tie nemozhat da bidat edna bez druga. Ako poseduvame neshto sto ni pretstavuva radost i srekja treba da ni bide jasno deka eden den mozhebi kje gi izgubime i kje pochuvstvuvame bolka i taga po niv. Ednostavno ne odi ednoto bez drugoto. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
испитан начин. |
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |