![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 417418419420421 426> |
Автор | |
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сакам да ми свари кафе и да ми каже две-три добри вицеви...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
![]() |
|
Nadia ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
i jas sneske koja ja vidov slikata so si ja stavila mi stukna pametov ... hahahha
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
jaka e neliiiiii
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...да кажам... жално е како им ја дереле кожата на кутрите животни...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
сакааааааааааааааам .. пица за ручек ... гратис превоз до Белград .. и партија табланет |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
сакам дома на топло!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Едно вакво
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sakammmmmmmm da e leto........da nosam fustancinja.......
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Да, без градник, посебно бели, боемски, лелеави... и да одам боса и бушава. Рај.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Tggy obavezno bez gradnik ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ги сакам утрата за време на викенд,си седиш опуштено(во пижама ),си пиеш кафе,не треба да брзаш за на работа,не треба да се шминкаш,си читкаш на форумов....уф,мераци!
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Сакааааакам на концерт на Шакира во Белград
![]() ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
sakam ovaa vecer da dansam do zori....................
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 417418419420421 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |