IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 417418419420421 1364>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 20:44
Блек рашан многу се јаки цигарите А и имам пациенти погоре Сутра ќе биде
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:16
па добро бре дечки..каде сте
кој ќе пали цигара со мене
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:20
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

ova ti se odduzuem za krofnite...kako mi legnaa...mmm u nedela pak

...koj ja dade receptataголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:22
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

ova ti se odduzuem za krofnite...kako mi legnaa...mmm u nedela pak
...koj ja dade receptataголема%20насмевка

а ми замириса нешто на позната кујна
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:24
...daj po edno cigare i da se fatime za rabota...kaj vas gledam ima konk*rs...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:29

...daj po edno cigare i da se fatime za rabota...kaj vas gledam ima konk*rs...голема%20насмевка

pa ajde mammad..za golem odmor kje ti idam so termosot kafe na po edno tutunce   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:35
...a aaa ne za daskal...padrino raspisha konk*rs...za padrino II... zamisli da vi se javi nekoja madrinaголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:49

...a aaa ne za daskal...padrino raspisha konk*rs...za padrino II... zamisli da vi se javi nekoja madrinaголема%20насмевка

madrina mammad mia
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:51
..aaa ne patrida ne menuvam... a i ne mi fakja oko i um onoj bezumeniot padrino... kje si odi...i kje mi ja ostavi seta rabota...a i parite... голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:53
ama so nas pobrzo kje vlezes vo EU..demek nie sme mnogu ponapred od site
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 22:55
... aaa neee... ne si odam jas od Sicilija....голема%20насмевка aaa i nema smisla..sega biba_doagja... kje i treba nekoj svoj...vo staro noviot kraj...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 23:07

... aaa neee... ne si odam jas od Sicilija....голема%20насмевка aaa i nema smisla..sega biba_doagja... kje i treba nekoj svoj...vo staro noviot kraj...намигнување

pa mammad i nea kje ja zememe..u paket-aranzman..napustate Sicilija..doagjate na Korzika
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 23:09
Вставай страна огромная ајде алан певај
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 23:11

pa mammad i nea kje ja zememe..u paket-aranzman..napustate Sicilija..doagjate na Korzika

...pa nie i vie sega sme ko Kipar... samo shto kaj nas ima mnogu povekje "shtedaci"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 417418419420421 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.