![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 416417418419420 708> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк...мразам комарци
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
Морам да запалам цигара..појако е од мене ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
СДК
иииииииииии пушиш ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
Пушев..порано.. ...ама денес ме стегна некоја криза...морав да запалам една ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
SDK
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
СДК
Се изгорев...така ми е кога скришно палам...и гасам... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() СДК де |
|
![]() |
|
![]() |
|
СДК бабе се шекна бе ееееееееј
по мене идиш само ![]() знам многу сум брз ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
СДК
Можеш да бегаш..но не можеш да се скриеш ![]() ![]() и сдк ....ме боли прстето сега ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 07.Август.2010 во 05:16 |
|
|
|
![]() |
|
СДК а кој рече дека сакам да се кријам ![]() дај да бацам прстето ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
сдк подобро ич да не си легнев |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...слепи луѓе престојуваат во дом кој има прекрасен поглед. Иронија.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
сдк пробав да одговорам некому,но не иде
![]() само да си кажам дека е средено
![]() |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SDK...Konecno od doma
![]() ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 416417418419420 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |