IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 416417418419420 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:07
...mora onoj Black da me prokolna otkako go ostaviv pred svadbata..... ...site mi begaat
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:09
Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...kazi mi kako da ti se osvoi srceto, ako si spremna darling za toa...mi se chini skoro nevozmozno deka e...трепкањетрепкањетрепкање

try....Well..., Do It ...Well...
...any help from you, what kind of a man wins your affection...?трепкање

just like u, ...Well... there is no man like u.....there is only u

...hmmmmmзбунетост...so it must be some dude who looks like a lady inside, and has a man sexapeal outside, and a very unique stile...is that correct, darling moira...?

...but...it looks like there's no man like this, how can you find a man like this...???...sooooooo...i will give up...плазење

...by the way...chestito novo moderatorsko mesto, iskreno ne primetiv dosea...:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:10
I said: ....man just like u....and there is no man like u....there is only u....so, please dont give up...

Изменето од moira - 04.Март.2008 во 02:12
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:14
kazav jas drugo oruzje treba

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:15
Originally posted by IQ IQ напиша:

...kuti tamu....sto mi kobis tuka.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:16

Originally posted by IQ IQ напиша:

...kuti tamu....sto mi kobis tuka.....

koga ne me slushash taka ti e, eve ovoj nikade ziv go nema, gleda zeni na drugo mesto

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:16
ahhhhh....Sweet Love Dimension.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:19

I said: ....man just like u....and there is no man like u....there is only u....so, please dont give up...

...no I won't, cause you keep winning me over and over again...трепкањетрепкањетрепкање

...by the way...teshka zadacha si, imam mnogu golema konk*rencija za tebe na forumov...ali ja sum zadovolen koa ke vidam nekoja zena da e tolku mnogu posakuvana, zatoa sho zenite sakaat da se chustvuvaat posakuvani i da dobivaat vnimanie od mnogu strani, pa ako si ti srekna i jas sum za toa...:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:21

...ah ah ah...shekerche ni edno...плазењетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:23

...no I won't, cause you keep winning me over and over again...трепкањетрепкањетрепкање...by the way...teshka zadacha si, imam mnogu golema konk*rencija za tebe na forumov...ali ja sum zadovolen koa ke vidam nekoja zena da e tolku mnogu posakuvana, zatoa sho zenite sakaat da se chustvuvaat posakuvani i da dobivaat vnimanie od mnogu strani, pa ako si ti srekna i jas sum za toa...:)

hehehe...... ...Well... ti diplomata si?.....ako ne si, da znaes deka te biva.... ....so, u dont like to play with me
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:24

ahhhhh....Yessssss......my secret weapon...

Изменето од moira - 04.Март.2008 во 02:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 02:53

ahhhhh....Yessssss......my secret weapon...

...here' to you aбакнеж...my goddess...semi-goddess...плазењебакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 03:01
mmm...Well..., ...u are under arrest for being 2 sexy...

Изменето од moira - 04.Март.2008 во 03:32
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 03:12
opaaaa kaj zalutav se izvinuvam, mislev deka do sega veke ke zavrsh*te

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 416417418419420 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,813 секунди.