![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 414415416417418 959> |
Автор | |
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pissed off
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Kako i obicno ... pospana
![]() ![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
супер,ми се свиѓа што е вака облачно,уживам по дома,ја завршив ,,Демијан'' и сега си ги чекам другарките да ми дојдат на кафе
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Досадноооо
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
bolno
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
среќно.вчера си поминав екстра...љубовввв
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Лошо
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
pa stoznam.. se obiduvam da si go pominam denov ubavo iako nekoi sakaat da mi go rasipat
![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
опуштено,си читкам нешто,си јадам чоколада и уживам,едноставно прекрасен ден за одмор
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Дождливо и наврнато.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Онака....
|
|
|
|
![]() |
|
super .. me drzi dobroto raspolozenie od vcera, posebno od nokeska
![]() |
|
|
|
![]() |
|
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
bezveza
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
![]() |
|
никако,лево десно пак нема што да се прави,тапа ми е денов
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 414415416417418 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |