IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Ќе запалиме цигара?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ќе запалиме цигара?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 414415416417418 1364>
Автор
Порака
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:17
Originally posted by alan ford alan ford напиша:

ti veruvam Biba ..Ajde kazi ukratko nesto za momakot

што да кажам Алане... ...се разочарав што не сакаше да оди понатаму...а баш мислев,како што му тргна, дека ќе оди до крај
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:21
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

ti veruvam Biba ..Ajde kazi ukratko nesto za momakot

што да кажам Алане... ...се разочарав што не сакаше да оди понатаму...а баш мислев,како што му тргна, дека ќе оди до крај

i jas mislev deka kje odi do kraj...Primeti deka site odgovori mu bea DA..imase samo eden NE..ne se sekjavam koj bese ...dali drk. na rabota-DA ..dali bi spiel so seficata za pozic.-DA..dali bi PRISILIL zena na sex-DA, dali gi ogovar.kolegite-DA..dali vi e sefot gad-DA
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:24
Супер беше на прашањето дали спиел со жена на пријател...ај што мртов ладен одговори со да,туку и пријателот го викал да дојде у емисија...која храброст ли,дрскост ли,глупост ли...незнам што да мислам....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:27

Супер беше на прашањето дали спиел со жена на пријател...ај што мртов ладен одговори со да,туку и пријателот го викал да дојде у емисија...која храброст ли,дрскост ли,глупост ли...незнам што да мислам....

ah..da..zabraiv na toa..Stvarno be..kako si kaza ..Jas prvo pomislivdeka spiel so zenata na nekoj od tie vo studioto..eden nekako zabezeknato mi izgledase...sto znam..tipot bese tezok shovinist..ali poradi negoviot psiho-profil..mislam deka mozese i povekje
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:29
.aj dodeka si preraskazete vie .......otidov po kafe ncigari i sok.......намигнувањеголема%20насмевка
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:32
Еј,а ја примети ли водителката кога почна да трепка со очињата ...кога и’ ја кажа финтата ...
Dal te bolelo kad si pala?

Срцуш...одам да приберам човекот од школо...се враќам да продолжиме...можеби на некој му треба материјал и инспирација за нова творба
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:35
Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

.aj dodeka si preraskazete vie .......otidov po kafe ncigari i sok.......намигнувањеголема%20насмевка

kaj otide bre srcko...pa jas sto sum ovde
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:36

Еј,а ја примети ли водителката кога почна да трепка со очињата ...кога и’ ја кажа финтата ...
Dal te bolelo kad si pala?

Срцуш...одам да приберам човекот од школо...се враќам да продолжиме...можеби на некој му треба материјал и инспирација за нова творба

ah..ostaj..strasno kreativni se
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:37
остајте и за мене за подоцна...отидов сега
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:38

Originally posted by marija1000 marija1000 напиша:

kaj otide bre srcko...pa jas sto sum ovde

.......PA TI SI SRCKOOOOOOOOOOOOOOголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:40
ova ti se odduzuem za krofnite...kako mi legnaa...mmm u nedela pak
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 15:45

ova ti se odduzuem za krofnite...kako mi legnaa...mmm u nedela pak

...vazi големо%20гушкање.i taka ke imam gosti vo nedelaнамигнување
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 17:11
Дај ми иглу да се убодем
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2008 во 17:18
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Дај ми иглу да се убодем

sto e Carevicu
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 414415416417418 1364>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.