|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 412413414415416 525> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само за момент замижав напишав дека ништо не е лесно ако не се трудиш се будиш но сонот те јаде сличен не-туку е ист...
и сакам да ти кажам колку сакаш труди се ако сонот е глуп пробај разбуди се навреме зашто бељата е брза ко невреме да се демнеме големи сме тогаш на што сме, да се носиме памет со памет викаш лесно е но лесно ништо не е... годините те газат полека како растеш годините те прават да не се радуваш на бакнеж те тера со глава во ѕид ... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уен ај'м сед,ши камс ту ми
уит а таузнд смајлс ши гивс ту ми фри ит'с олрајт ши сез тејк анитинг анитинг ју уант фром ме Ај сеа без обавезното драпање... When i'm sad,she comes to me With a thousands smiles,she gives to me free It's alright she says Take anything,anything you want from me Изменето од ZoraNaSlobodata - 08.Февруари.2009 во 16:35 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pobaraj me vo oci zelni tamu odsajot na zorata
na list od drvo sedam stutkan negde vo gorata da vrne mora a cekam nekoj da se snajde, sleden dozd ke popustam a treba nekoj da me najde,neli? no nisto cudno prerano se zaljubi veruvase vo vecna ljubov zatoa se izgubi Vo surov svet ostana cvet da bides na poljanite vo casa kafe samo ptica daleku od damite. Oci na ekranite sto falat sto ti znacea navidum samo tekstovi no tie oci placea da bide ljubovta na pretek da slusnat bistrite da idam i da vidam bidam i da vidat istite zapamti me vo godini detski mili bуljaski, 23-ti mart ko mali bese na ljuljaski za prv pat pogledot i zarot spomeni na radosta bidi srekna zosto Bog ni ja dari mladosta,za nas... Изменето од blueprayer - 08.Февруари.2009 во 16:38 |
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Где ли си се досад скривала
можда негде си уживала кад год дошла добро дошла би јер једном за другом ми смо створени Ја одавно нико не љубим и спреман сам све да изгубим кад год дошла добро дошла би јер једном за другом ми смо створени Потсетиме шта то беше љубав и бар на трен бити заљубљен шта то беше шта то беше љубав и бар на трен бити заљубљен |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...многу ми е жал, облаци ми прават облачно во душата за жал ко мал ....
се погледнав со тажно око но животот е хорор ко врисок.. |
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Али знам да никад више нечеш дочи
у моју собу док мирно спава град у мени тада,потајно и силно горече љубав и бичу опет млад Дали негде сама бол у души скриваш и своју тугу у себи носиш сад или можда негде нови живот живиш али још увек....волим те Изменето од ZoraNaSlobodata - 08.Февруари.2009 во 16:57 |
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
And if I told you that I loved you
You'd maybe think there's something wrong I'm not a man of too many faces The mask I wear is one Those who speak know nothing And find out to their cost Like those who curse their luck in too many places And those who fear are lost Сеа не годам никој секси Изменето од ZoraNaSlobodata - 08.Февруари.2009 во 17:16 |
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I wish you well, I hope you survive, I hope you live on baby, so I can watch you cry...
п.ц превземено од топикот на дарлинг |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба ли да ти кажам и тебе да те важам
ко за другар бегаш кога гледаш дека немаш ќар поминав низ многу работи сам и сааам сакам да бидам о сакам да видам дали ти си сам. |
|
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ti slucanjno suza krene
,ako te slucanjo dusa zaboli,dozdi mi, dodzi ko nekad spavaj samnom ,a ne kraj njega budi samnom i budi se samnom zeljo moja zeljo moja . u zivotu svega imam al mi fali ljubov tvoja. |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sai
nascono cosi fiabe che vorrei dentro tutti i sogni miei e le raccontero per volare in paradisi che non ho e non e facile restare senza piu' fate da rapire e non e facile giocare se tu manchi aria come и dolce nell'aria scivolare via dalla vita mia aria respirami il silenzio |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luna tu
Tu rischiari il cielo e la sua immensita E ci mostri solo la meta che vuoi Come poi facciama quasi sempre noi Angeli di creta che non volano Anime di carta che si incendiano Couri come foglie che poi cadono Sogni fatti d�aria che svaniscono Figli della terra e figli tuoi che sai Che l�amore puo nascondere il dolore Che l�amore puo nascondere il dolore Come un fuoco ti puo bruciare l�anima Come un fuoco ti puo bruciare l�anima Изменето од ZoraNaSlobodata - 08.Февруари.2009 во 20:41 |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра песна Зора
Y voy deshojando margaritas Y mirando sin mirar, Para ver si así te irritas y te vas Voy a pedirte que no vuelvas más Siento que me dueles todavía aquí, Adentro Y que a tu edad sepas bien lo que es Romperle el corazón a alguien así |
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не нисам ни сузу пустио
ал моје срце на длану је само сам тихо изустио љубав овде више не станује |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 412413414415416 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |