IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА СВАДБА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА СВАДБА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 411412413414415 441>
Автор
Порака
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Статус: Офлајн
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:17
Која е бре таа кума
Невестата не си ја знае кумата
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:18
ете ја кумата голема%20насмевка 

Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:23
au au au i ovoj emil neznae sto sakaголема%20насмевка gushka za kumataголемо%20гушкање
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:26
Originally posted by FeaR FeaR напиша:

au au au i ovoj emil neznae sto sakaголема%20насмевка gushka za kumataголемо%20гушкање

Нели за истата Десислава си мислиме и двајцата ,Феар ?голема%20насмевканамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:33
Ццццц опасна кума
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:35
А јас ја сакав Andjelina за кума
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:39
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

А јас ја сакав Andjelina за кума

изненадувањеизненадувањеизненадување
ја ли?
ајде кажујте одма шти треба...аааааа...зетот е којзбунетост
чек па јас да видам дал ќе го бендисам бре...не се оди кума секадеплазење

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:40
Хаххахаа абре ...Феар е зетот
Оној комшијана твој пред олтар ме остави па морав да барам нов
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:43
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Хаххахаа абре ...Феар е зетот
Оној комшијана твој пред олтар ме остави па морав да барам нов

изненадувањеизненадувањеизненадувањешто кажуваш ма?изненадување
Санти ли таа работа?...ааааа   тој сигурно гледа многу шпански и турски серии...уши ќе му искорнам да знаеш...се пушта ли таква момичка не%20зборувам
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:44
задоволствоangje poglednime ubavo nemoj brzo da sudisтрепкање emile za istata desislava mislime плазење
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:46
... ...

Изменето од ФорумскаБаба - 19.Декември.2010 во 21:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:49
Originally posted by FeaR FeaR напиша:

задоволствоangje poglednime ubavo nemoj brzo da sudisтрепкање emile za istata desislava mislime плазење

чек убаво да те загледамзамисленост...хм...ами...може да поминеш...малку фризурата ме буни ама ај,ќе ја средимеплазење
каква Десислава бе...таја мора да е плавушасмеење....ха...абе мене повеќе ќе ме личиангел

Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:50
Ја имам најубавата кума на цел ИДИВИДИ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2010 во 16:55
трепкањетрепкањетрепкањесреќатрепкањетрепкањесреќатрепкањетрепкањетрепкање

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 411412413414415 441>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.