![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 411412413414415 519> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СРЕЌЕН ПАТ...ВОЈВОДО..УТРЕ ЈОВО НА НОВО..АКО ДАЛ ГОСПОД..
А БОГАМИ И ОВИЕ КОМПЈУТЕРИТЕ |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
поздрав Питу, чим си се спермал, терај.....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Mari nema potreba za solzi se e ok
![]() Pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ПОЗДРАВ ИРЕНА..
![]() АМА ПЛАЧАТ ДЕЦАТА ДЕ
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
ke porasnat po maturata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ЕЈ ОБАВЕЗНО..ДУРИ И МОЗОКОТ ЌЕ ПОЧНЕ ДА ИМ ЦУРИ ОД УШИТЕ...
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
e pa niven problem
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
море ај остајте ги децата, млади се тие ќе издржат се..колку нас што ни цуреше, толку и ним...
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Lili se gleda deka si od obrazovanie
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozdrav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
АЈДЕ ДОСТА БЕШЕ И ОД МЕНЕ
![]() ЧАО
|
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
па најверојатно е тоа Иренче...толку ме нервираат денешниве родители, никакво разбирање за децата да се нема....мислиш тие веднаш со 25 години се родиле...
![]() а за матурата...нека си бараат децата, нивно е да бараат, сакаат помалку да учат...а на институциите е да одлучат дали ќе има или ќе нема матура...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
па чао и од мене... а тамам почнав да пишувам докторска дисертација....
![]() Изменето од Lilija7 - 02.Октомври.2007 во 16:00 |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ti si mojata Denicija
![]() izvini jas ponekogas se seguvam, takov mi e stilot...
jas sum kazal ednas za sekogas, moja denicija e Lilija, se sto drugo ke izjavam e laga odnosno shala
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 411412413414415 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |