|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 411412413414415 525> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ај колку е жално ...
јас да те љубам - друга да те земе |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jos malo i nestat cu kao prah
bio si moja voda, moj zrak.... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... i togas , nekoja budala ,
kje go spomne ko na sala ..............
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
How To Save A Life :
Step one you say we need to talk He walks you say sit down it's just a talk He smiles politely back at you You stare politely right on through Some sort of window to your right As he goes left and you stay right Between the lines of fear and blame You begin to wonder why you came CHORUS: Where did I go wrong, I lost a friend Somewhere along in the bitterness And I would have stayed up with you all night Had I known how to save a life Let him know that you know best Cause after all you do know best Try to slip past his defense Without granting innocence Lay down a list of what is wrong The things you've told him all along And pray to God he hears you And pray to God he hears you CHORUS: Where did I go wrong, I lost a friend Somewhere along in the bitterness And I would have stayed up with you all night Had I known how to save a life As he begins to raise his voice You lower yours and grant him one last choice Drive until you lose the road Or break with the ones you've followed He will do one of two things He will admit to everything Or he'll say he's just not the same And you'll begin to wonder why you came CHORUS: Where did I go wrong, I lost a friend Somewhere along in the bitterness And I would have stayed up with you all night Had I known how to save a life |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamo su kuche od chokolade
a prozorci od marmelade tamo svako radi ono shta hoche tamo raste svako voche |
|
Simnat od visokite planini
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The salvation we seek will be waiting us there
In the heart of darkness lonely and scared |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cause I know in time you'll see what you did to me
and you'll come running back....... |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
She sits in her corner Singing herself to sleep
Wrapped in all of the promises That no one seems to keep She no longer cries to herself No tears left to wash away Just diaries of empty pages Feelings gone a stray But she will sing... Walking through life unnoticed Knowing that no one cares Too consumed in their masquerade No one sees her there And still she sings... Изменето од blueprayer - 07.Февруари.2009 во 23:37 |
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......But I feel i`m growing older, and the songs that i have sung, echo in the distance.....
.....I guess i always be a soldier of fortune.... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Признавам, не можам без тебе, не можам без тебе, подобро уби ме, уби ме, но не оставај ме...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Минато искинато вистинито ме допира годините на твојот врат немој да се глупираш чао брат нашиот пат тука сопира....
Изменето од blueprayer - 08.Февруари.2009 во 15:00 |
|
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od ovoj den
ti si sve sto mie svetoooo |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислите се избледени.
Но нивните сликите се свежи. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mie samo jas si znam
dajte vino da mu priznam Nokeska nek me razbieee CRNO TIKVESKO koj ne sakal ne znae sto e najteskooo CRNO TIKVESKOO |
|
Внеси реплика | страница <1 411412413414415 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |