|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 74> |
Автор | ||
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вчера имав една ситуација...ме излажа дотична особа или поточно натера друга особа да излаже место него само за да не се соочи со мене, затоа што знае дека ептен ја засра работата ( се извинувам за изразов, ама посилно е од мене )
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога луѓето знаат дека вистината што имаат да ја кажат е болна или малку незгодна за соговорникот,имаат за обичај побрзо да излажат или прекутат или го вртат муабетот како "киша око Крагуевца",отколку да кажат директно во очи.
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
bla bla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еее да, така е. ама не разбираат дека кога ќе преќутат или излажат ја прават уште поголема работата отколку што е. и тоа мене страшно ме иритира. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За да гласаме за нив
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Претпочитам болна вистина повеќе отколку најслатка лага...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poln sum so tajni, ke puknam nekoj den ko balon
|
||
bla bla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секој си има тајни. Тоа не значи дека не сме искрени.. Мада зависи какви тајни те мачат :) Едно е да имаш тајни, а друго е да лажеш! Изменето од bla bla - 25.Мај.2009 во 12:21 |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........ретки се тие луге што играат отворени карти....
Изменето од marija1000 - 25.Мај.2009 во 12:51 |
||
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa sto naucile deka so lagata cesto mozes da se izvleces i da bides nagraden.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така е, Мацо... но искреноста често не носи дивиденти. но како и веке реков: ке продолжувам да сум искрена , па нека сите да ме искориштават. барем ке си имам добар и здрав сон. Изменето од pagane - 25.Мај.2009 во 14:25 |
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
bla bla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш така! А тие што си лажат нека си живеат со својата нечиста совест и нека си се лажат дека другите им веруваат! |
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova me potsetuva na edna humoreska kade igraat poker i site imaat po cetri keca, a edniot komentira : - Nekoj na ovaa masa laze !
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
понекогаш не сакаме да jа прифатиме искреноста.
|
||
Внеси реплика | страница <1 3940414243 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |