IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 137>
Автор
Порака
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Статус: Офлајн
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 10:03
аплаузаплаузплачење
apce
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2008 во 13:08
%5bPieceofaninfinitewholeROLL.jpg%5d
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 12:47
...megu suma od nasmevki se dvizis, a sonce te osvetluva na poseben nacin...tamu nekade kade ne mozam da dosegnam...raznobojni ptici so razlicen poj se borat za mesto na tvoeto rame, so nasmevka gi smiruvas iako dovolen e pogled...zamisluvam...kako zastanuvas i gledas vo dalecina...ikam...tolku posakuvam, no gi grizam usnite, simbolot na realnosta...vkusot na raskrvarenite usni ne moze da me utesi...prokape voda od kamenot sto go drzev vo dlankata...
Yunikorn...bel, so rog i krila go prati tvoeto dvizenje, moken i gord te nadletuva...se sekavam...go kasna zmija sto poteknuva od rajskata gradina...go ismuka otrovot...krvta na rogonosecot te pretvori vo denonokno sustestvo koe moze da zivee vecno ako ne e povredeno...se povlekov...ja sum sustestvo na temninata...premnogu sum cesto so glodari i vlecugi za da bide bezopasno...moite oci se nenaviknati na tolkava svetlina koja e nezaobikolen del od tebe...bezbrojnite pregratki na ladnite i vlazni pesteri sepak ne mozat da go dostignat tvoeto edno i edinstveno cuvstvo na postoenje koe go pruzas...so kakva lesnotija pruzas zivot, a nas ne ucea samo na kolku poveke nacini da odzememe...
Moram da odam...se naoruzuvam so cinicka nasmevka, prezir za se sto me opkruzuva, toa e svetot kade se nurnuvam...

Изменето од zbunet - 25.Мај.2008 во 12:50
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 00:00
...momenti na mir...taka prazni, taka leleavi kako morski branovi dodeka solta mi gi golica nozdrvite...dali e ova ljubov ?...ne mora da e, ke ja narecam taka dodeka te gledam na karpata koja iznikna zaradi osekata...opaskata vlazno pleska...lezis na karpata gledajki me dodeka kosata ti se lelee vo vodata kade bezbroj sareni ribi se krijat...dojdoa neonkite i pocnaa da dominiraat...plavilo koe hipnotiziracki deluva...morska sireno...kolku li se udavile zaradi tvojata ubavina so koja privlekuvas...te molev da me povleces i mene dlaboko dole, no seuste ti tre*am vakov...prizemjen...go sakas ona sto go imam jas, go sakam ona sto go imas ti...ne sakam da se pomestam zosto ke se zagubi tragot deka nekogas sum te imal na bilo kakov nacin, zosto ke si mislam deka sum te izmislil, a nekoj morase da bide na moe mesto, na mojot prestol bez kralstvo za spomen ili primer i bez bilo kakva okrugla masa na koja se posluzuva cesta zaradi koja se zivee...plimata naiduva...te zema del po del, branovite se kikotat, moeto rzenje se pretvora vo kucesko cvilenje, se pretvoriv vo nema grbava topka...nedovrseni recenici mi strujat niz glava... " Ne znaes da gubis "...samovolen zmej ne moze da napravi nisto sto nema da predizvika kaenje...Odisej...se drznaa da mi go odzemat carstvoto !...gi predizvikuvav bogovite...moreto te prekri...stanav i go gledav mestoto na pesokot kade sedev...pomina dzinovska zelka...ne ostana nisto...mislam deka te izmisliv...se poveke sum siguren...  
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 06:31

Една за збунет!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 19:41
големо%20гушкање  големо%20гушкање   големо%20гушкање   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 00:31
...veterce zatreperuva dodeka ti go ezi teloto...civkas tivko dodeka ti go obikoluvam teloto so prstite...sekade mi e dozvolen pristap...ne bil veterot... treperis...stojam nad tebe za da vidis kolkava mi e senkata...go brkam stravot dodeka mokta vo mene raste...lezis dodeka te obikoluvam od site strani za da go najdam vistinskoto mesto kade zmijata se krie...velis da bidam milozliv dodeka crvenilo mi gi ispolnuva belkite od ocite...ja frlam daleku bez da ja povredam dodeka nezadovolno sisti...
Gi cesam moite usni so tvoite trepavici...moite nokti ostavaat crveni pateki niz tvoeto telo, raskrsnici i bezbrojni izbori, mesta za odmor i vosh*t...kako da mi e posleden pat iako sekoj pat mi e prv, iako sekoj stisok od tvojata raka mi predizvikuva dolga bezgrizna nasmevka...nie sega sme tuka...kolku e ova vistinska igra kade nikoj ne saka da bide pobednik, kolku li se sega rascuteni nasite dusi sto sirat opoen miris od koj zaboravame da diseme, kako li ke se vratime da bideme normalni...ne sakam da bidam normalen, ne me vrakaj tamu, naseto mesto e vo ludiloto...vo ludiloto e se mozno, zar ne ti dokazav do sega ?...nema kontrolirano ludilo koga samo edna misla sostavena od edna licnost ednas i zasekogas postoi...treperis i mnogu bocki niknaa niz tvoeto telo od naezenost...taka ke ostane, nema da se povlecat zosto sum gospodar na struite koi setaat niz kozata...se dvois na dve...tri...vo site mozni boi...taka ke ostane...nema veke da bides edna edinstvena...tvoite angelski krilja se razbudija...vreme e...neboto ne vika...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 00:37
ostava bez zborovi kako i sekogas
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 14:35
аплаузаплаузаплаузбакнеж
apce
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 21:24
Прекрасно....Збунет секоја честаплаузаплаузаплауз
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 18:56
...ti gi lizam usnite, a ti se zabrisuvas i me butkas zaradi nesto sto si tazna...zaradi nesto sto ne sakam da ti go dadam, zaradi nesto sto nikakvo znacenie nema i zaradi koe me odbutnuvas, a jas sepak se vrtkam okolu tebe kako kucence iako senkata na ona  sto ne sakam da ti go dadam  visi nad nas i nikako sonceto da dopre zaradi koe sme beli i prozirni...toa sum jas...onoj multipliciraniot...ne mi veruvas...nisto nema da se izmeni iako vinata paga na ona sto ne sakam da go dadam...krijam tajna zosto taa ke povlece lavina od bezbroj prasanja, na poveketo sum go zaboravil odgovorot, na ostanatite ne sakam da se setam...ti si najdobroto sto mi se slucilo, a sepak ne e dovolno...sepak ne sakam da se otkazam od tebe...ljubov i taga...zasekogas trajat samo sto povremeno gi zamenuvaat mestata, jas ne sum moken da napravam izbor nitu da presecam...kako i da e uste malku ni preostanuva zaradi ona sto ne sakam da go dadam...dopirot sega ja gubi mekosta...koga strasta ke ja zagubi vrelinata ke morame da se suocime zaradi ona sto ne sakam da go dadam...konfliktot ke bide brz i fatalen...zasemeteni i raskrvareni sekoj ke si trgne na svoja strana kon svojta pestera da si gi lize ranite obvinuvajki go drugiot...solzite ke se spustat kako zavesa da go oznacat krajot...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 20:36
...drugi klucevi za drug raj ti nosam, onie za koi ne znaese...telesni i profesionalni...onie za koi ne pretpostavuvase deka gi imam...od istok i zapad i veke nema da velis deka ne e vazno zosto sekoe delce od kozata tvoja nakostreseno ke bide od misla deka ke pocnes da napuknuvas do misla deka vakvo nesto da se prezivee ne moze...no jas velev deka vakvo nesto ne e vazno zosto ke pocnes da me gledas kako sredstvo za dolgo vozenje...koga sekoe vlakno ke ti se ispravi i koga zenicite ke ti se izmorat od rasirenost i vilicata ke te zaboli od stiskanje da ne vikas na cel glas...mislev ne ke ima potreba od ova, no izbor nemam...so sekoj zdiv orgazam ke dozivuvas, a ti velev ne me prinuduvaj...nokti ke krsis, carsavi ke kines dodeka lezis, a ne znaes sto navistina pravis, nitu nekogas ke ti stane jasno, a uste pomalku koi zborovi si gi upotrebila, nitu deka si bila svesna deka gi znaes so takva melodicna intonacija...nema da ti bide vazno na sto ke izgledas potoa zosto nema da imas cuvstvo deka postois, tuku samo deka lebdis nekade vo vselenata od koja nema da se vratis i koga nema da bide vazno koj del ti e gore, a koj dole, dodeka jas ke ti priogam otsekade istovremeno predizvikuvajki go ludiloto nevidlivo za golo oko vo vreme koga ne postoi nesto drugo sem duplo golo...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 12:26
...ti duvkam i prameni ti raznesuvam, a ti mislis vetre e...se cesas za gradata, taa istata sega sto ti ja baknuvam vo mislite, ispravas platno na butinata onaa istata koja galam so prstite vo sprotiven pravec...znem deka vlazno stanuva, dodeka se premestuvas od noga na noga, obiduvajki se da ne te zabelezat deka toplina pocnuva da ti se siri niz telo...moite deset race te dopiraat od site strani, a soljata za kafe vo kafuleto ti se zatresuva vo racete poradi se pobrzoto disenje...bradavicite ti nabreknale so namera da ja produpcat edistvenata prepreka...pogledi alcni preku masi se ustremuvaat kon tebe...frlas pari na masa i istrcuvas prasuvajki se sto ti se slucuva i dali poluduvas...teloto ti gori i naednas milion mravki ti minuvat od stomakot kon nadole...kleknuvas disejki dlaboko grizejki si gi usnite sopirajki go sladostrasniot krik...jas ne prestanuvam...svakas i me molis da prestanam...bar do doma...gola i zaplasena lezis...cuvstvuvas dodeka nabreknuvas od sladostrastie...deka nesto se sluci so mene...preraneta evolucija...samo milion godini porano...ti bese pricinata...kriknuvas...velis deka ti treba i telo...prodolzuvam...ne ti treba ogranicenosta na teloto...kako ke izgleda za milion godini...od site erogeni zoni naednas izbivaat vulkani...zgrcena kako fetus, otvorena kako svetot se e isto...me molis da ne prestanam, bar uste milon godini...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 12:28
...od mene za tebe...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.