|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 172> |
Автор | |
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AZIS I MALINA CHERNITE OCHI
ne, ne placha az, veche niamam glas, niamam nishto az na tozi sviat Tozi sviat studen ot lyji slomen iskam samo ti da si do men. ch: (? da me galiat tvoite kosi, da me gledash s chernite ochi. Malina: s teb shtastliva biah i sega razbrah che edinstven ti si na sveta molia te prosti vsichko mi vzemi samo tvoia pak a sum sega ch: (? da me galiat tvoite kosi, da me gledash s chernite ochi. Azis: ne, ne placha az... Malian: Veche niamam glas... azis: niamam nishto az na tozi sviat... Malian: tozi sviat studen... azis: Ot lyji slomen... iskah samo ti da si do men. ch: (? ... da me galiat tvoite kosi, da me gledash s chernite ochi... |
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Ljubav nije za nas" Veceras osjecam strah, U mojim snovima zivis, Ljubav nije za nas, U mojim snovima zivis, Sutra dvije ce suze Ljubav nije za nas, for someone who love's me ... Изменето од belichka - 22.Април.2007 во 19:51 |
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
От Понеделник - БА
О-о-о-о. Днес нямам време,но в понеделник, ще бъда вече друг човек. О-о-о-о. (x2) Ще лягам рано,ще карам бавно, и с нервите ще съм във ред. О-о-о-о, от понеделник. О-о-о-о, от понеделник. О-о-о-о, няма шега. О-о-о-о. Днес нямам време, но в понеделник дори цигарите ще спра. О-о-о-о. (x2) Мечтая тайно, да се оженя в понеделник вечерта. О-о-о-о, от понеделник. О-о-о-о, от понеделник. О-о-о-о, няма шега. .... |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цвят Лилав - ИФ
Ще посрещна изгрева сама, ще докосна слънчева искра и ще скрия в дланите роса, за да пия през деня. Ще приема залеза с тъга, ще запазя дневна светлина и ще скрия в себе си сълза, за да пия през нощта. Аз съм само цвят лилав - люляк съм, люляк съм. Аз съм само цвят лилав - теменуга съм. Потопи косите си във мен, потъни в дъха ми сгорещен, изцеди от моята роса, за да пиеш през деня. А усетиш ли, че си във плен, и почувстваш ли се упоен, откъсни ме с моята сълза, за да пиеш през нощта. С мене цветната дъга се преля във лила, с мен зелената трева също е в лила. Аз съм само цвят лилав - люляк съм, люляк съм. Аз съм само цвят лилав - теменуга съм. |
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Because of you
I forgot the smart ways to lie Because of you I'm running out of reasons to cry when the friends are gone when the party's over we will still belong to each other........... |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луната Спи - Н
Луната спи безплатен призрачен сън. Луната спи - космическо видение. Луната спи - брилянти светят навън. Луната спи, лунааата спи Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Съвсем тихо Луната спи, а паяк плете сноп лъчи лунааата спи Луната спи, витрина в жълто гори. Луната спи във скучно отражение. Луната спи, а някой друг пак блести Луната спи, лунааата спи Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Съвсем тихо Луната спи, а паяк плете сноп лъчи лунааата спи Луната спи, безплатен призрачен сън Луната спи във скучно отражение Луната спи, със чужди блясъци вън луната спи, лунааата спи. Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Съвсем тихо Луната спи, а паяк плете сноп лъчи. Луната спи Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи Погледни - лунааата спи, (2) Безплатен призрачен сън. |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нощ Над Града - ПД
Когато нощем улиците жадно на стъпки хиляди шума изпият, изгрява месецът и става хладно. Студени струи плажовете мият. И месецът, като крило на птица, небето, звездното, гребе нататък и всяка от звездите е зеница, в морето скрила своя отпечатък. Помислило за риби то звездите, ги люшка като корабчета златни, поемат ги в ръцете си вълните и скриват ги във свойта необятност. |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лятото Изтече Като Пеща Вода - ПД
Лятото изтече като пееща вода. Тежко ми е - колко много, много пих от нея. Бели стъпки, нежни като котешка следа, още за червената му песен пеят. Мислите ми тръгнаха след него по света. Може би не ще успея вече да ги върна. В дланите ми плаче невидяна есента, моли ме поне веднъж да я прегърна. Но не мога - аз на лятото обрекла се веднъж ще го чакам, ще го помня, ще му бъда вярна. То ще дойде пак с коси от топъл дъжд, пак дъхът му цветен ще ме парне. Изменето од m__g__ - 25.Април.2007 во 12:37 |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зимна Ваканция - ПД
Тя се стопи като сняг във косите ми, като отрязана плитка умря. Как да я върна? Задъхват се дните ми, търсят я, гонят я мойте утра. Във пещерата на своето щастие образ и тайна заравям със сняг. После учебници грабват очите ми. Бързат контролни, връхлитат ме пак. Мила ваканция, пазя те, имам те в спомени, бухнали като лоза. Пазя те в своя хербарий на зимата като замръзнала малка сълза! |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Confidence is a preference for the habitual voyeur of what is known as Know what I mean |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сладуно Моме
Сладуно моме, Сладуно Сладуно, сладка ябълко от сладост ненаситена от хубост ненагледана Що рано раниш за вода со тия стомни шарени Дали си болна лежала или си болен гледала Проклета да е майка ти, що тебе клета продаде Що тебе клета продаде На един турчин еничар За една шепа жълтици Бела ханъма да станеш Все по чардаци да одиш желти желтици да броиш Изменето од m__g__ - 26.Април.2007 во 10:04 |
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пролет Пукна
Хай да пекне слънце Хай да дойде пролетта. Бос да тръгна по тревата Да се къпя в роса. Да си ходи тая зима, Да се маха надалеч, Да се хванем за зелено А сърце ни да се сгрей. Припев:../2/ Пролет пукна, пролет пукна, Ние не, ние не. Вятър духна, вятър духна, Ние не, ние не. Българска душа, Можеш ли разбра, Що се радва, що се радва./2/ Що не плаче, а се радва. Изменето од m__g__ - 27.Април.2007 во 09:52 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ana Nikolic--Hocu da te gledam Vidim tebe pored sebe Ma nemoj da se krijes Nije moje srce Refren I priznam celom svetu Lazem tebe, lazem sebe A onda planem i poludim |
|
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свети Георги
Пролетта на рамото ми кацна жива и зелена, жива и зелена, скоро е Гергьовден Слъце пак мечтите съживява, млади и горещи, млади и горещи, скоро е Гергьовден E-e-e-e, Свети Георги ще помолим с нас по пътя да върви, Свети Георги тебе молим, Е-е-е-е, дай ни сила, с наш'та орис, пак да се преборим! Други пътища ще ни повикат, заедно ще тръгнем, заедно ще тръгнем, дойде ли Гергьовден. И на празници ще се посипят, мъката ще скрият, мъката ще скрият, дойде ли Гергьовден. |
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |