![]() |
|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 105> |
Автор | ||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bobi, premnogi si isekol od gore... barem spored mene. Jas bi ja ostavil celata glava i sosem malu nad nea, pa so toa bi napravil ubava dijagonala kon dolniot desen agol. Vaka, na tvojava alternativa, chovekov mi izgleda nekako epten stisnat vo nekoja kutija, osobeno kako sto e i navednat pri zapaluvanjeto na cigarata.
Se razbira toa e samo moe lichno gledanje na rabotive... Изменето од Zoran K - 05.Септември.2007 во 00:04 |
||
![]() |
||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
|
Original:
![]() Modificirana: ![]() Ne sakav da trosham premnogu vreme vo modeficiranjeto i se obidov da rabotam kolku sto mozhe poveke vo postoechkite ramki na originalot. Napraven e dodaten krop od dolu za da se balansira onoj od gore (sto e pretesen spored mene), Pogolem krop e napraven od levo za da se izbegne dzhipot. Sega devojkata e vo apsolutno dominatna pozicija vo slikata, bez konk*rencija od kolata, a motorot doagja kako del od prikaznata i kako - shlag na tortata... :-))))))))))))))) Изменето од Zoran K - 07.Септември.2007 во 16:32 |
||
![]() |
||
janevskiR ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
|
Оргинал: ![]() мој поглед: ![]() |
||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
||
![]() |
||
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
|
Robert , blagodaram za obrabotkata , mi se dopaga , go nema ona zoltilo i razvlecenost na originalot . Odlicno sraboteno .
Moram pod hitno da pocnam da si gi postprocesiram fotografiite ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
imalo eden film od oskarovecot Jirzi Mencel
se vikal STRIZENO SKRATENO ( branko _K kje potvrdit ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
janevskiR ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 236 |
|
се надевам не ти го расипав чувството на задоволство од добро сработеното денеска...не ми беше тоа намерата
како што кажа, ова е само постпроцес и само мое видување |
||
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
|
||
![]() |
||
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
|
Oooo ne Robert nisto ne moze da mi go rasipe cuvstvoto , bas mi e cest sto imas svoj pogled na mojata fotografija .
![]() |
||
![]() |
||
branko_k ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
|
"postriziny" - short cut... samo tuka na nasiov forum ne e komunizam vo prasanje... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
no jo pane branko to vi umite trohu cesky no potsriziny neni slovo to je nejakej ceskej sleng
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
"Dozvolete demokratija i razlicen pristap" - Janus vo eden drug kontekst , no sosema go podrzuvam ![]() |
||
![]() |
||
|
Janus?
|
||
|
||
![]() |
||
branko_k ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
|
abe ne znam ceski, naslovot go znam:)))) |
||
![]() |
||
dimi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
eden od miote omileni reziseri :)
|
||
![]() |
||
|
1967 OSKAR za STROGO KONTROLIRANI VOZOVI - MENZEL |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |