IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 58>
Автор
Порака
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2010 во 13:14
Заборави дека те сакав
но не заборавај дека сеуште те сакам
Мисливе мои за тебе тонат
а солзиве мои за тебе се ронат
Срцево искрено љуби,
но сепак те изгуби.
 Те сакам!

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2010 во 20:01

.... Ќе напишам еден  тажен стих... Ќе насликам еден среќен ден...
Ќе исплачам и нешто солзи... понекои тажни... некои можеби и среќни.
...Потоа ќе нарачам да ми пратат..мала бела магија ..ќе купам од небото грст трепетлики..и сите ќе му ги подарам на еден волшебен ден...... Сите ќе си ги посветам себе си ... и на својот роденден....
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2010 во 21:32

Miris na mov ..... dozdot me preceka kako moj najdobar prijatel .... kako da znaese deka mi treba ..... mi treba sekoja negova kapka ...... Dolgo vreme stoev , so zatvoreni oci .... ostavav kapkite da lizgaat po moeto lice ...... sakav da vlezam iscistena od sekojdnevieto ... od siviloto ...... Kapkite veke pocnaa da ja probivaat mojata obleka .... sekoja nova kapka , nov bran na mornici po teloto ..... Dali jas toa uzivav vo onaa sto drugite bi go smetale za ludilo? ... Ha ... se nasmevnav glasno ..... Koi drugi? ... se razvrtev okolu mene ... nema nikoj ... nikade ..... daleku od se i od site .... daleku od stegite ... daleku od onaa sto me pratese vo cekor .... daleku od "drugite" ..... Ete go .... go odmiv prviot sloj ..... ke vlezat i podlaboko znam .... Sama vo mojot svet .... Begstvo .... Jas bev vo begstvo ..... Zatvorenik koj uziva vo onaa malku sto si go priustil samiot na sebe ..... A zosto? .... Zosto koga sama si go stvoriv kafezot ..... Zosto da ne bidam slobodna vo svot svet? .... Kolku li vreme zaludno potroseno vo gradenje na kafezot .... Zidovi ...... Resetki ..... Sivilo ..... Stud ....... I vtoriot sloj go simnav ... morase da go ostavam i toa nadvor ...... Gi poglednav racete pomodreni od stud ..... Vreme e da vlezam .... pokraj ognot .... so casa vino i dobra kniga ..... Muzikata na Loreena McKennitt .....

Vecerva ke spijam .... vecerva ke spijam mirno ......

Изменето од Blue Scarlet - 18.Мај.2010 во 08:54
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2010 во 19:28

Gi zatvoriv ocite ..... i se nasmevnav ... mozam da te pocuvstvuvam ..... znam deka me gledas ...... Sekoj pat si ja griznuvam usnata za da se potsetam na ostrinata na moite zabi , da se potsetam na tebe ..... Nikogas jako , nikogas do bolka .... samo mal griz onakov kakov sto go sakam ..... Mozes so casovi da me gledas , da ja sledis sekoj kapka pot koja lizga po mojata koza .... i pak da ostanes miren ..... Kako go sovladuvas gladot? .... Kako se boris so zedta? .....Znaes deka pocnuvam da disam zabrzano ..... srceto mi se iskacuva vo grloto ..... i mornici mi proagjaat po teloto ...... Znaes li deka cesto mislam na dopirot na tvoite prsti, kako lizgaat po mojot vrat... kako mi ja povlekuvaat glavata nanazad i tuka zapira slikata .... sekogas tuka zapira ..... Filmot se sece .... Prekinuvam koga e najslatko, za da go zadrzam toj vkus vo ustata ....... Ostanuvam skitnik .... vleguvam i izleguvam ..... nikogas dvapati na istata vrata .... Patot e ist .... nekoj zad mene .... nekoj do mene ... a samo eden pred mene .....

Изменето од Blue Scarlet - 18.Мај.2010 во 08:53
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2010 во 16:12

Ti gi podavam racete .... dvete naednas ..... Mozes li da ja pocuvstvuvas toplinata bez da gi dopres? ..... Stakloto se skrsi na iljada parcinja .... So sekoe otcukuvanje na moeto srce pagjase po eden del ..... Ostri rezovi na dvete race .... sekoj uste krvari ..... Se vovlece veterot vo moeto zvono i me krena vo vrtlog ..... ne me obvitka so stud ..... me obvitka so toplina i mirisi .... Mi gi otvori site setila ..... Ja navednav glavata za da mu se pokoram .... me natera da cuvstvuvam .... sekoja peda od moeto bitie da ja prifatam kako svoja .... kako edinstvena .... Otrovot vo mali kolicini doveduva do ludilo ... a jas sum zavisnik veke .... Zavisnik od onaa sto si TI .... zavisnik od onaa sto sum JAS .... Zatoa gi podavam dvete race ... za da ja vidis bojata na mojata krv na meseceva svetlina .... Se sekavas neli ? ..... Nikogas ne se predadov vo celost ......

Изменето од Blue Scarlet - 18.Мај.2010 во 08:50
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2010 во 16:15
ех бре , што немам дарба да пишувам вака убаво тага ............
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 19:13

...

За оние убави утра кога мислам на тебе... за оние блесоци низ завесата што ме скокоткаат нурната длабоко во перниците... разгалена. За оние убави утра кога горам по тебе... за оние тонови во гласот на Ениа... во кои разбушавена се шетам по дома... разголена. За оние убави утра кога пеам за тебе... за оние птички  во дворот кои го слават денот... додека боса по плочките во кујната го откривам мармаладот од кајсии...  размачкана. За оние убави утра кога пулсирам по тебе... за оние топли чаршафи со мирис на соништа за безгрижни галења, за оние тајни кои ги знае само мечето... за душата... распламтена.За тие мали нешта сум... радосна... радосна.........

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 21:24

.... Cekam .....Zedtta mi ja susi ustata .... Gori ......A jas se smeam so potkrenata vegja ..... Vecer ispolneta so mirisi .... Site setila na maksimum , disam vo branovi ..... go gledam krevanjeto i spustanjeto na moite gradi ..... na sekoj zdiv nov impuls ..... Gi razvrzav sindzirite na polna mesecina .....Ostaviv sekoe parce od mojata dusa da sleta na tvojata koza , podlaboko da go vpies sekoj nejzin miris ..... da te obvitka vo miris na cresa vo cutot ..... Sekoe novo parce kako vrel baknez vo nokta ..... Go cuvstvuvas neli? ... Ognot koj gori na kozata .....Raspostelana kosa na pernica od vozdiski .... Ogledalo vo moite oci za da se vidis sebe vo niv ...... Ednas.... Samo ednas pred da go svrtam pogledot .... Kakva e muzikata koja ja ispusta violinata vo racete na virtuoz? .... Ke ti go napolni srceto i ke ostane da zvoni vo glavata .... zatoa sto e edna i edinstvena .... unikatna ..... vredna vo zbirkata na sekoj kolekcioner ..... Nasmevka na tvoeto lice ..... Edna od tvojot vid ... edna koja ke se ispravi i ke zamine vo nokta .... ke se stopi vo temninata ostavajki gi svoite mirisi zad sebe ..... Da postojat .... kako sto postoi i taa ....

"Shhhhh! Don't move. You're in shock now. I don't want you to feel any pain. In a moment, you'll begin to feel light-headed, then drowsy. Don't resist, it's so gentle, like slipping into a warm bath. I regret it came to this, but every game must have its ending."

Изменето од Blue Scarlet - 18.Мај.2010 во 08:49
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2010 во 14:21
nikogash ne veli  TE SAKAM ako ne ti znacam,nikogash ne zboruvaj za cuvstva ako ne postojat
nikogash ne me dopiraj...
ako imash namera da mi go skrsish srceto.
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2010 во 10:39
невозможно е да се сокрие љубовта во очите кои љубат...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2010 во 10:46

.

само поради твоите очи застанав

застанав, се завртив

не ги видов повторно

.

.

некогаш двајцата требаат да направат исто, за да биде

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2010 во 10:47

.

.. се‘ раздадов, на сите,а љубовта ми остана, шо сега со неа..

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2010 во 10:48

http://3.bp.blogspot.com/_QatPwsHMk1g/R0-xwfsc2SI/AAAAAAAAAG8/V-STNfl0b-c/s1600-R/dead+of+night.jpg

секоја ноќ е добра и за тага и за љубов

e dosta se tri od mene плазење

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2010 во 12:23
miha1939..za%20Tebe..
nedostasuva edna alka...
se chudev kade e...???
jas ja pronajdov....
mozesh da go spoish lanecot???
lesno e....samo kraevite da gi spoish ......плазење

Изменето од bijonse1 - 30.Март.2010 во 13:40
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 58>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.