IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство меѓу маж и жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство меѓу маж и жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 45>
Автор
Порака
valentina-pp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 198
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valentina-pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 00:38
jas na 30 godini se zamisliv na ovaa tema itoa posle eden pogreb.Mazot si placese po umrenata zena i rece eh eve neka se vika Mare mi bese i zena i drugar!Togas se zaprasav,boze dali jas i mojov sme drugari ili samo povrsni prijateli i odlicni *****.Imame skoro se ama drugarstvo .....ne znam,ne veruvam,bas mi e zal.

Изменето од zamislena - 07.Август.2010 во 00:51
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Август.2010 во 11:38
Ако сте одлични ******, значи може не ти е другар ама во најмала рака ти е одличен пријател , оти не може на некој лошо да му мислиш а добро да му правиш

Изменето од ПодВодно - 07.Август.2010 во 11:39
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2010 во 17:29
никогашне сум знаел да бидам пријател...
со жена...
секое обид завршувал во кревет...
а едниот секогаш бил повреден после тоа...
не...
нема такво нешто...
барем не како двосмерна улица...

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 21:39
Помеѓу маж и жена пријателство не е возможно. Има страст, непријателство, обожување, љубов, но не пријателство. - Оскар Вајлд
always look on the bright side of the life!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 21:59
oskar li?збунетост...ja pa si mislev ...ti taka vikash!изненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2011 во 22:05
ама, се согласувам со него!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 09:37
drugarstvo i ljubov., nekako ne odat dvete raboti zaedno., sekoe si ima svoja cena i vrednost.,

Изменето од pajser - 07.Март.2011 во 09:40
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 09:42
Е не одат заедно ама со тек на времето,другарството во 90% случаеви се претвара во љубов.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 09:43
има! и не прераснува во љубов...ако некого знаеш од пелени....го/ја чуствуваш како брат/сестра
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 09:47
Аха,изгледа заради пелените другарството не се претворило во љубов.голема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 09:49
абе.....ти зезај се....јас ти кажувам дека може  и има голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка сеа не може мегу некои кои што се запознаваат повозрасни па се дружат....извесен период....ама ако се знаш со некој од дете може ....хихихихихи немој ти мене пелени ова она ахахахаха
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 09:54
Епа да бидам искрена другарка во пелени не изгледа баш привлечнома%20ајдеама да ја видиш во подвезици....хммммтрепкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2011 во 09:58
абе не можам....човече да ја видам никако ...... освен така како што јагледам ....нај нај нај другарски голема%20насмевка
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2011 во 17:14
Postoi... jas veruvam deka postoi. Imam veke edno prijatelstvo koe ne go menjam za nisto na ovoj svet
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.