|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 45> |
Автор | |
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas na 30 godini se zamisliv na ovaa tema itoa posle eden pogreb.Mazot si placese po umrenata zena i rece eh eve neka se vika Mare mi bese i zena i drugar!Togas se zaprasav,boze dali jas i mojov sme drugari ili samo povrsni prijateli i odlicni *****.Imame skoro se ama drugarstvo .....ne znam,ne veruvam,bas mi e zal.
Изменето од zamislena - 07.Август.2010 во 00:51 |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сте одлични ******, значи може не ти е другар ама во најмала рака ти е одличен пријател , оти не може на некој лошо да му мислиш а добро да му правиш
Изменето од ПодВодно - 07.Август.2010 во 11:39 |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогашне сум знаел да бидам пријател...
со жена... секое обид завршувал во кревет... а едниот секогаш бил повреден после тоа... не... нема такво нешто... барем не како двосмерна улица... |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помеѓу маж и жена пријателство не е возможно. Има страст, непријателство, обожување, љубов, но не пријателство. - Оскар Вајлд
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oskar li?...ja pa si mislev ...ti taka vikash!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама, се согласувам со него!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugarstvo i ljubov., nekako ne odat dvete raboti zaedno., sekoe si ima svoja cena i vrednost.,
Изменето од pajser - 07.Март.2011 во 09:40 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е не одат заедно ама со тек на времето,другарството во 90% случаеви се претвара во љубов.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има! и не прераснува во љубов...ако некого знаеш од пелени....го/ја чуствуваш како брат/сестра
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аха,изгледа заради пелените другарството не се претворило во љубов.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе.....ти зезај се....јас ти кажувам дека може и има сеа не може мегу некои кои што се запознаваат повозрасни па се дружат....извесен период....ама ако се знаш со некој од дете може ....хихихихихи немој ти мене пелени ова она ахахахаха
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа да бидам искрена другарка во пелени не изгледа баш привлечноама да ја видиш во подвезици....хмммм
|
|
|
|
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе не можам....човече да ја видам никако ...... освен така како што јагледам ....нај нај нај другарски
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postoi... jas veruvam deka postoi. Imam veke edno prijatelstvo koe ne go menjam za nisto na ovoj svet
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |