|
Само еден стих |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 525> |
Автор | |
pece7475
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od tebe ne znam da se oporavim
Sto kvario si ne znam da popravim Pruzam ti ruke Da ih milujes Pre smrti da me Jos jednom ubijes. |
|
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao nikotin
|
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Negdje u tvome adresaru pod slovom B je moje ime
prekriži ga i stavi krst pepela i krst tišine ako ima Boga... Sto zima, a ni jedno ljeto po neka mrvica sa tvoga stola al' nikad niko nije ček'o kao što čekah ja do bola ako ima Boga... Moji drugovi odavno kuće imaju samo moja kuća je bez krova prokleta bićeš ako ima Boga u paklu gorićeš... Sanjao sam hej kako ulaziš u moju pjesmu ulaziš prosto k'o u svoju baštu pod pazuh dolijeću ti lastavice ja pjevam bijela mi krila rastu al' više ne boli Sanjao sam, hej, kako s anđelima jedeš trešnje i kako anđeli na mene liče i kako šapućem u tvoje krilo "Rađaj mi djecu kao kolačiće" a više me ne boli... |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Disem za tebe,nikad neces znati to |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Proljeće na moje rame slijeće,
đurđevak zeleni, đurđevak zeleni svima osim meni... Drumovi odoše a ja ostah, nema zvjezde Danice, moje saputnice Hej kome sada moja draga na đurđevak miriše? Meni nikad više... Evo zore, evo zore, mogu da se pomolim... Evo zore, evo zore, hej... Đurđevdan je a ja nisam s onom koju volim... |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luda noć, ja sam momak na lošem glasu u ovom gradu, a ko si ti?
A ona kaže : ''Luda noć, ja sam bila mamina princeza sve do sad i ne znam šta mi bi?'' Al' tebe traže, ponoć je već tebe traže, šta će tata reć' ne, ne, ne... Bitanga i princeza par, o ne ide to... Sviće dan, ja sam momak na lošem glasu moraš poć' ma ne tre*am... još bih malo bila s tobom, baš si dobar, još jednu noć al' tebe traže... jutro je već tebe traže, šta će tata reć' ne,ne, ne bitanga i princeza par, o... ne ide to... Rek'o sam joj da sam sit i princeza i svih drugih prevarenih žena a i nje... rek'o sam joj da ću otić' otići iz ovog smiješnog grada i da me pusti da spavam... |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volim te još kao prije
mislim na nas kao prije volim te još kao prije mislim na nas |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pada kiša napolju
kaplje mi po prozoru a ja sama kod kuće sjedim, plačem, tugujem ne znam šta ću od sebe Bježi kišo s prozora bježi kišo s prozora bježi kišo s prozora da te nije sad bi' ja svoga dragog ljubila Kiša joj govorila kiša joj govorila sjedi curo kod kuće jer on nije za tebe on je sada kod druge Ti si kišo lažljiva ti si kišo lažljiva mene dragi ne vara ja sam njemu najdraža bježi kišo s prozora |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svice dan, zlatnim suncem obasjan,
i beli leptir na moj dlan, slece, i nosi poljubac u rosi okupan, i zlatnim prahom zacaran, da udje tiho u tvoj san, i nezno te budim, kao kad te ljubim. refren: Vodi me gde padaju zvezde, spavajmo gde oblaci jezde, rucajmo na pucini mora, mazi me dok ne svane zora. Ode noc, jos uvek imam istu moc, da do tebe mogu doc, i samo pruzim dlan, od morske vode slan, i zlatnim prahom zacaran, da udje tiho u tvoj san, i nezno te budim, kao kad te ljubim Ti, tako cista i nevina, lezis na mojim grudima, na celom si svetu najlepsa, o, boze, koliko te volim ja ... Ruckajmo gde padaju zvezde, ruckajmo gde oblaci jezde, ajde ruckajmo na pucini mora, ajde ruckajmo dok ne svane zora. |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivim da te nadjem
Svako te pominje I svakog briga je Sta se to desilo sa nama Pomislim poziv je tvoj A znam da ne znas ni broj Sta se to desilo sa nama? U sve cu da verujem Samo da ljubim te Drugi te kradu od mene Ja ipak nadam se Refren: Zivim da se vratis Znam da je tesko opet da nadjes put zivim da te nadjem zbog tebe zivim ja ti si jedini razlog, ja znam al' ostani sama da te pronadjem i da te vratim znam da je tesko opet da nadjes put zivim da te nadjem zbog tebe zivim ja ti si jedini razlog ja znam ostani sama, ostani molim te II Svako te pominje I ko da veruje Da tako govoris o nama Pomislim poziv je tvoj… U sve cu da vjerujem… |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nosite ovu pjesmu zadnji put
najubavata pesna na site vreminja, po moe!
|
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodji i uzmi me
grubo i nezno u jedan isti mah dodji i uzmi me zelim na vratu da osetim tvoj dah Dodji i uzmi me ugasi zar na mojim usnama |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sanjao sam noćas da te nemam...
da ležim budan na postelji od snijega... I tiho, tiho neka druga žena moje ime doziva kroz noć... ružan san.... Vidio sam u snu ljiljan bijeli, crne konje i svatove bez pjesme... I tiho bez glasa odlaze nekud neki dragi ljudi... Gdje? A gdje? Ružan san... Hej noći, stani zora nek' svane.... Hej noći stani zora nek' svane... neka zora svane... |
|
|
|
pece7475
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Skoplje, Beograd, Bec,
rec po rec, sudbina to je, isto uvek krecemo, ne znama gde cemo, a lakse je u dvoje... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |