|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 327> |
Автор | |
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Komunist [:D/]
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
стави си аватар бе
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум слободна птица
|
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да Бе имав во предвид
инаку ги има многу форумџии тука со аватар како твојот
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сеуште стој
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свиња оди на предните нозе
Свиња родена без две задни нозе стана вистинска сензација во Кина откако научи ца оди со помош на предните нозе. Деветмесечната свиња Зу Џианјанг успева да одржи рамнотежа и да оди на своите предни нозе иако е тешка над 50 килограми. Свињата го привлече вниманието на јавноста, па на имотот на нејзиниот сопственик секојдневно има посетители од различни делови на земјата. Сопственикот Ванг Џихаи од централно кинеската провинција Хенан вели дека необичното животно е родено како деветто прасе во јануари годинава. - Жена ми сакаше да ја убијам оваа свиња, но не можев да го направам тоа. Сметав дека Зу Џианјанг заслужува шанса да преживее. На наше големо изненадување, животното успеа во тоа. Ванг почнал да ја учи свињата да оди на предните нозе неколку дена откако се родила. - Ја тренирав секој ден, После неколку месеци свињата успеа да прооди бев проблем. Еден циркус ми понуди многу пари за неа, но јас не сакав да ја продадам и никогаш нема да го направам тоа, додаде Ванг. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
клц клц-колку па ќе клцка ?
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мисли ,мисли колку па ќе мисли ?
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo da te gepna
bugcheto sha ti cepna |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=hpdW8DClIm8
daj si surceto na kojto iskash ti vinoto so otrova na mene ostavi |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe imame li tema za pejzazite, sranjeto i ventilatorite
Изменето од d4 b3 - 06.Октомври.2010 во 18:12 |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 327> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |