IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 75>
Автор
Порака
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2006 во 20:23
Sreca moja sto ne sum zenet LOL LOL
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
ZOKKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Локација: Macedonia
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOKKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 08:06
E KAKO NE SUDIS KOGA VELIS DEKA NE SUM VO PRAVO .ZNACI SI DONELA PRESUDA.
VTORO
PAK LAETE GLUPOSTI VI STILOT KAKO E NAJISPRAVNO.
NIEDNA RABOTA NE SE UCI PODOBRO NA TUGITE OTKOLKU NA SOPSTVENITE GRESKI .
TOA E FAKT.
A OVA TVOETO DEKA E PODOBRO DA SE UCI NA TUGITE E SAMO TEORIJA,RAZBIRAS SAMO T E O R I J A .

Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

Originally posted by ZOKKI ZOKKI напиша:

Sekoj treba da si go najde svoeto mesto, komu i kade pripaga!

OD SE STO KAZA MAJA SAMO OVA IMA SMISLA I E ISPRAVNO.

I SIGURNO JA ZNAES ZAPOVEDTA
NE SUDI ,OTI I TEBE KE TI BIDE SUDENO.

TAKA DA DODEKA NE PROBAS NE KAZUVAJ KAKO E .

ILI SRBITE VELAT
,,NE KUDI KONJA KOGA NISI JAHALA,,

nikoj ne sudi!Ama ne si u pravo!netreba nekoj da proba neso samo za da uvidi deka toa ne e ispravno!Znaes nie velime neso: SAMO GLUPAVITE UCAT OD SVOITE GRESKI,A PAMETNITE UCAT OD TUGITE!
ZOKI
Кон врв
ZOKKI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZOKKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 08:12
E BAS NE STE REALNI .
A STO AKO SE ZALJUBIS VO NEGO,NE ZNAEJKI DEKA E ZENET ?
STO AKO OTKAKO DOZNAES DEKA E ZENET VEKE E DOCNA ?

MAJA A ZNACI I TVOITE TAKA SI IMAAT NAVIKA DA PROSARUVAAT ?
DA SMENAT EDNOOBRAZNOST CISTO ?

I ILI JAS NE SUM JA RAZBRAL POSTAVENATA TEMA ILI VIE .

JAS PROCITAV ,,SEX SO OZENET COVEK,,
NE LJUBOV SO OZENET,NE RUSENJE NA NEKAKVI KULI,NE ISKORISTUVANJE....

ZNACI AKO NE STE NAKLONETI KON EROTSKI AVANTURI ,VIE NEMATE STO DA KOMENTIRATE NA OVAA TEMA.
ILI VASITE KOMENTARI TREBA DA SE KRATKI VO STILOT NE SUM ZAINTERESIRANA,NE BI PROBAL I TOLKU .

Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

Taka e blue.Samo igrachka vo negovi race, zarem ima cel od
seto ova zadovolstvo.NE!A sto e tolku interesno vo tie zeneti, zarem
ako se zeneti se iskusni zavodnici koi znaat i umeat so devojkite, ma
ne!Za mene tie se samo lutalici koi baraat zadovolstvo i relaksacija od
zenichkata na strana.A doma glumat papucari velejki kolku ja saka
nea.Sto i taka e , taa mu e zena so nea ima deca.A koga zenata ke
doznae za ova, e togash toj istiot "maco men" ja napagja devojkata kako
taa e bolna , luda i napadna kako taa go bara nego i trca po nego.Znaci
osudena devojkata.Pa devojki..PODOBRO SEDI SI MADRO DA NE BIDESH
MODRO!Zosto kako i da e vinata ke e vo tebe.Sekoj treba da si go najde
svoeto mesto, komu i kade pripaga!

Одлично кажано [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" alt="Clap" />[IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" alt="Clap" />[IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" alt="Clap" />[IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" alt="Thumbs%20Up" />[IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" alt="Thumbs%20Up" />[IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" alt="Thumbs%20Up" /> За жал ова знам дека е точно зашто ми се има случено, поточно на мајка ми односно татко ми...
ZOKI
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 08:16

E KAKO NE SUDIS KOGA VELIS DEKA NE SUM VO PRAVO .ZNACI SI DONELA PRESUDA.
VTORO
PAK LAETE GLUPOSTI VI STILOT KAKO E NAJISPRAVNO.
NIEDNA RABOTA NE SE UCI PODOBRO NA TUGITE OTKOLKU NA SOPSTVENITE GRESKI .
TOA E FAKT.
A OVA TVOETO DEKA E PODOBRO DA SE UCI NA TUGITE E SAMO TEORIJA,RAZBIRAS SAMO T E O R I J A .

Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

Sekoj treba da si go najde svoeto mesto, komu i kade pripaga!

OD SE STO KAZA MAJA SAMO OVA IMA SMISLA I E ISPRAVNO.

I SIGURNO JA ZNAES ZAPOVEDTA
NE SUDI ,OTI I TEBE KE TI BIDE SUDENO.

TAKA DA DODEKA NE PROBAS NE KAZUVAJ KAKO E .

ILI SRBITE VELAT
,,NE KUDI KONJA KOGA NISI JAHALA,,

nikoj ne sudi!Ama ne si u pravo!netreba nekoj da proba neso samo za da uvidi deka toa ne e ispravno!Znaes nie velime neso: SAMO GLUPAVITE UCAT OD SVOITE GRESKI,A PAMETNITE UCAT OD TUGITE!

Никој не ти судел!Или ти братче си викаш иш иш  на мувата на капата!
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 10:09
Ima mnogu na koi im doaga pametot otkako ke zaebat rabota!Sto ako si pleskame eden na drug ako veke pravime muabet za rasturanje na brakovi ne e samo seksot vo prasanje tuku ima i drugi formi na "podmuklost" koi rekov veke ednas ne se za ovaa tema.Neka ti mrda gazot ama vnimavaj da ne gi povreduvas lugeto okolu ,a ako veke si otisol kon tie vodi pravi si tuka muabet kolku sakas nisto ne te cisti!
Vo kraen slucaj koj ti dava pravo voopsto da flertuvas so zenet covek,a ti toa dobro go znaes deka e zenet pa i ponatamu flertuvas,mu mrdas so gazot ,mu slozuvas ubavi prikazni i mu se pravis naj-naj zloupotrebuvajki ja maskata slabost kon pickite voopsto,a potoa begas da ne te ebne...i cista si bila!?
Rekov aj bidi fraer pa mrdni so gazot ama ne povreduvaj okolu!Mozes li!

E odposle NE NE NE nikogas ne bi!?
Nikogas ne veli nikogas(posebno ako veke si svedok i toa direkten na rasturen brak, teseki se deka ti ne si se ebela so nego...jaka stikla ,neli!

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 21:51
Уште ова ќе го кажам на темава пошо овој ЗОККИ се праи многу паметен и дека СЕ знае, не мислам да се расправам..... Ја не би направила такво нешто, колку што се знам себе, не би можела, после би се чувствувала убаво, и нема да можам а да не кажам.... Едноставно таква сум, викајте колку сакате дека не е можно или дека викам така само зашто е најисправно, не ме интересира воопшто што мислите....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
ligle Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2006
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ligle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 21:54
Samo ako e razveden
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2006 во 22:00
Темата е со женет, не разведен
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 10:14
Originally posted by Antoaneta Antoaneta напиша:

Ima mnogu na koi im doaga pametot otkako ke zaebat rabota!Sto ako si pleskame eden na drug ako veke pravime muabet za rasturanje na brakovi ne e samo seksot vo prasanje tuku ima i drugi formi na "podmuklost" koi rekov veke ednas ne se za ovaa tema.Neka ti mrda gazot ama vnimavaj da ne gi povreduvas lugeto okolu ,a ako veke si otisol kon tie vodi pravi si tuka muabet kolku sakas nisto ne te cisti!
Vo kraen slucaj koj ti dava pravo voopsto da flertuvas so zenet covek,a ti toa dobro go znaes deka e zenet pa i ponatamu flertuvas,mu mrdas so gazot ,mu slozuvas ubavi prikazni i mu se pravis naj-naj zloupotrebuvajki ja maskata slabost kon pickite voopsto,a potoa begas da ne te ebne...i cista si bila!?
Rekov aj bidi fraer pa mrdni so gazot ama ne povreduvaj okolu!Mozes li!

E odposle NE NE NE nikogas ne bi!?
Nikogas ne veli nikogas(posebno ako veke si svedok i toa direkten na rasturen brak, teseki se deka ti ne si se ebela so nego...jaka stikla ,neli!

dakako e cista, stom nemala sex so nego, a deka flertuvala, pravilno ili ne...toa e veke druga kategorija...neli?
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 10:18
flert pa flert pa upoznavanje pa zemanje broj pa zakazuvanj pa dupenje itn itn itn
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 10:19
LOL go zaboraviv smajliot na krajot LOL
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 10:26
ne zavrsuva sekoj flert so sex, ehe...kaj ke bese krajot da bese taka, ne zezaj LOL
a baska curata od prikaskata strogo ne sakala sex so tipot, duri i mu begala, ja citna?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 10:29
ma jok , samo komentirav na tvoeto neli LOL i zavrsuva mnogu pati flertot so seks sto mislis otkade tolku mnogu razvodi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 10:32
e da...losa rabota...
jas veke komentirav okolu toa, treba da nemas srce za da posegnes po necija svetost - brakot, semejstvoto...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.