|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 1093> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си мислам: а можам ли некако денес да киднам и да не одам на состанок
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislata mi se vrti vo pravec na vrtenjeto na zemjinata topka
toa znaci deka ima golema brzina no izgleda deka mislata stoi vo odnos na zemskite zbignuvanja...... ama sto tropam nemislam nishto izgleda Изменето од mikus |
|
Vallerija
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2006 Локација: Mali Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se vrti samo edno.. STO DA KUPAM ZA DVE MOI SAKANI PERSONI |
|
Sekogas so Vas
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs mi se vrtat pokloncinja za 8-mi mart P.S.zs se ligavam so skopski zargon,ajde malku standarden |
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од каде е Мисица по потекло?
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od svicarska
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе, по потекло
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka e od Ohridtsko negde oni koristat " zs" |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........kaj najde bas deneska da bide vakvo neli na karneval ke odevme.........
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke odis Delfincovski?
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne, so siot keif..............i maska nabaviv.......prekrsivme so deckite ........ne ke da e vremeto.........ti?
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не и јас.....имам роментик динер ет најн
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledas sto ubavo si Blue organizirala vecerta, a ne nie ce mrznevme na karneval |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде машки напрајте им романтика на понежниот пол, бидете креативни, изненадете ги еден ден "пред денот на жената" и така и така е избанализиран празник во кој што не може да се покаже уникатност и искрено внимание (барем според мене)
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |