![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 105> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..ne sakam koga neshto ne znam...a sega ne znam shto znaci ...balii
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Отвори јутјуб и пиши ево вам балије и ќе видиш
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
НЕ САКАМ КОГА МЕ ЛАЖЕ БИЛО КОЈ И ЗА БИЛО ШТО.....
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Дожд
|
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
ne sakam koga lugjeto kazuvaat raboti koi mozat da usmerat negativna energija
![]() |
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
![]() |
|
Farfalla ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
ne sakam lazgovci,licemerni luge,ne sakam da ne vikaat FIROM...ne sakam luge sto se pikaat kaj sto ne ime mestoto,mrazam cigari...sea za sea tolku
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сакам болни во фамилија... и не сакам болници...
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...повеќе да кријам за нас!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
нахални луге
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Tazni lugje okolu mene .....
![]() |
|
![]() |
|
stasi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Ne sakam da placam ama posledno vreme za se nesto placam
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
не сакам да ми се инаети некој а знае дека не му успева
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сакам “пријатели“ кои ми идат на гости само кога им треба некоја услуга...
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
не сакам...кога ќивам како сега.......
и носот ќе ми потече....гарант ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |