|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 1869> |
Автор | ||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......samo vie cugajte...jas eve do zadutre veke tri dena kako ne pijam......samo na jogurt sum....ja lecam crevnata flora od alkoholni shokovi....
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CAO LILI
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
kasper
Сениор Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од kasper - 01.Февруари.2008 во 00:46 |
||
|
||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....a rupa postaje sve veca i veca........
....moram malku da stagniram Teto.......bar do zadutre.....vetiv.....
|
||
|
||
kasper
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj sega dobra nok i od mene.......utre moram svez na rabota.......
|
||
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imav edna prijatelka...pa idese so eden...koga i idese doma,so drustvo peese ,mnogu dobar glas imase...i tatkoi ja prasuvase.."ko to tamo tako lepo peva"...arno ama..koga razbra deka e u vrska so nego...stom ovoj ke zapeese...ke dojdese tatko i ...ke se ravikase..."kazi onom budali da se ne dere" |
||
|
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO E KASPERCE TAKA SAMO NAPRED. ODAM DA SE TUSIRAM. KE VE CITNAM PODOCNA
|
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
irenka2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRA NOK KASPERCE GUSKA I ZA MARIJA
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...e da de..."zet roda- a magare stoka"...taka vikaat ...... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...opaaa...druze Kasper, srekno neka e ziva i zdrava, kerkata...ubavo kerkichka na tato i mama da gi chuva i pazi koa ke ostarat...aj chestito ushte ednashka i neka i rastat golemiiiiiiii ... |
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......
...ovaa epizoda i ja posvetuem na Ekaterina Velika...kraljicata na bankite...hihihhiihi http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=c6f2a7a1a7eed14551c55ceae1600e49 Изменето од ...Well... - 01.Февруари.2008 во 06:17 |
||
Внеси реплика | страница <1 3940414243 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |