![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 45> |
Автор | |
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. да престанам да се нервирам
2. сите околу мене да престанат да се нервираат 3. да не се нервирам ![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
ripce trite zelbi neka se usredotocat vo edna
DA FATAM DENES NA SPORTSKA ![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
1. тхистед - скиве нерешено да испадне.
2. Мариија да фати на спортска.
3. Да сум жив и здрав доживотно ( шо вика Цацко! )
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
1.да се решам(без после да се каам)останувам тука или заминувам
2.да престанат да ме замараат, и да ми наметнуваат дека можам да ги завршам 3.доволни ми се овие две ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
1.da mi ispolnuvas sekoja den po edna zelba
2.....utre ke si zamislam ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
1. edno cupe sto vejke podolgo vreme mu frlam okce
2. ......
Aj drugite zelbi ke pocekaat, pa i na kraj kraeva i nemoraat
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
1.da sme zdravi...
a drugoto po red neka si odi ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
1. Sex Bomba
2. Bogata
3. Uste pobogata
ova dosta ke mi e
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
1. да си ја гледаат својата работа
2. да си најдат хоби 3. да прошетаат ![]() Изменето од filmadzijka - 03.Октомври.2009 во 01:40 |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Да фанам на спортска.
Да тепа фиорентина со лацио оти сум фан на фиорентина. И да сум здрав. |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Bi posakala samo edna zelba,kje vi kazam koja koga kje naletam na zlatna ripka
![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Zjelbata zavisi od ripkata...............
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
да ме прашаат пред да прават нешто
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |