|
Како да се надминат болката и тагата |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 55> |
Автор | |
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како де како???????
Јас во овјов момент се би дала за магична формула да го пребродам овој период. Во теорија се си знам како треба да биде, ама пустото во пракса не оди....за жал.... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kazi de
ima li formula |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo glupav covek ne taguva, sto znaci ke gledas vesti dur ne stanes glupav, ke prejdes posle na pink i taka ke ti pomine
|
|
bla bla
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Формула не знам дали има.ама оние совети од типот, не мисли на тоа, излегувај повеќе со пријателите, занимавај се со нешто што ептен го сакаш и не знам што уште не, кај мене не функционираат. само се надевам дека навистина времето лечи се, ама искрено се надевам, затоа што тоа ми е последна надеж. ама додека да помине тоа време ееееееееееее |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека помине болката треба сам да си ја одболедуваш или одтагуваш.
Да се помириш сам со себе дека нешто или некој си изгубил, да го прифатиш тоа како факт и да се соочиш со него, колку и да боли. Времето ги залечува раните, навистина, но не сите... Некои ги залечува целосно, некои само површински, колку да не се гледаат со голо око. Некои остануваат хронични, за цел живот... а нам ни останува да се научиме да ги прифатиме и да живееме со нив... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се исплачеш и исереш во исто време, долго да седиш дур не ти отрпнат ногите и после да се изнасмееш оти не можеш да одиш
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten efikasno..i korisno plus
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bolkata i tagata sekoj nekogas gi ima doziveano.
...treba da stanes ,da se ispravis pred ,,bolkata ,,i da prodolzime napred....tesko e no drugo nema |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bolkata i tagata se minlivi,
delata ostanuvaat vecni |
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
minlivi ,no ne i zaboraveni
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolka i taga dosle i prosle, ama za luznite seuste nema lek za efektivno odstranuvanje...
Ne moze da se zivee sekoj den vo bolka i taga, sitejki gi dusmanite... Morame sami na sebe da si pomogneme, gledajki na svetlata strana na seto toa... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi kaj ti e bolkata, oti moze da ti pomognat i cepcinja za hemaroidi
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozam da ja nadminam, ima nezto vo mene sto ne mi go dozvoluva toa
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се оди во осама и би ладен
|
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |