![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 404405406407408 525> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
........ Svake se noci tiho pomolim
sa zeljom da te sutra ugledam i sve bih dala da si samnom da te dotaknem samo na tren ............. |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Merak mi je dok zarimo, palimo |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
I'm Not Perfect
But I'm Perfect For You...
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
sanjala sam nocas tvoje telo kraj moje...
![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ноќва посакувам да ..умрам..
колку да се родам повторно....
во неговата прегратка....
Некаде далеку над синиот хоризонт....
...замижувам...полека тонам во сонот....
Допри ме со ...шепот....
Тука сум....твоја....и жива..............
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Један клик у фотошопу и веч смо спремни за Европу.... Хладно Пиво |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
И сви ме воле, свима сам духовит,чекају на ред да ме упознају Само ти никако да схватиш коначно, колико ме волиш сулудо...... Хладно Пиво |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
oprosti mi dane buduce
oprosti mi sto cu mozda i sretan biti sto cu zaboravit sve ovo sto mi u ovom casu tako mnogo znaci i ovu posljednju njeznost sto boli i suze i tvoje nevjerstvo sto mi u srcu gori |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Eh, da mozam da go vratam vremeto
Eh, da mozam da te pratam so nego Togas se bi bilo znam sovrseno jas i ti bi bile srekni zaedno Jas i ti, zaedno! |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Нек ти буде као мени кад се душа попут стакла разломи Нек ти буде као мени вјеруј ми ја нечу жалити |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Април у Београду....
овај де... Јули у Новом Саду.... ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Januar u mom gradu
izgubila sam nadu da ce da mi peva lepu baladu. ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
From my hands I could give you
Something that I made From my mouth I could sing you another brick that I laid From my body I could show you a place God knows You should know the space is holy Do you really want to go? |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
I did it all just for her
I did it all just for her And love's heart is death For me and my poison girl ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 404405406407408 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |