![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 401402403404405 1553> |
Автор | ||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А така значи... е и јас сакам да одам, ама прво францускиов да го исповторам, после ќе фатам некој друг јазик...
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
е јас врска немам француски! Во школо учев само англиски и сега италијански. Италијанскиот е ЕКСТРА! Да си се запишеш, плус полесно ќе ти оди штом имаш познавање од француски
|
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
more..sme se zbrale sve poligloti ovde...zdravo moci i devojki..eve vi po edna guska i za OUST i za Evenstar
![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
еве ме и ја
![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
оуст па кај си ти бе друже
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
До Диоген еве и за тебе една гушка
![]() ![]() OUST, дефинитивно ќе одам на нешто, може заедно да ги земам шпански и италијански, многу ми се свиѓаат, заедно со францускиот, кој го учев во средно, романтични ми се тие јазици... ех сон ми беше Тоше да го слушнам како ја пее CARUSO ![]() |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
|
море сите ми одат(шпански и италијански) само тоа француското многу тешко иако закачувам на р
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
зар не знаеш дека имам за учење ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
тоа ќе частам кога ќе завршат испитите (се надевам успешно)
![]() инаку почнуваат од 6.2 па траат до 25.2, а после може да частам и за роденден бидејќи на 26 ми е ![]() |
||
![]() |
||
|
ахаааам па после на 8ми март јас ке частам пошто ке заокружам 20ка
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
малееее па ти мала си била
![]() |
||
![]() |
||
|
ааа не. мала само дечко ми смее да ме вика мењај одма
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 401402403404405 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |