|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 400401402403404 635> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала сваќе... и тебе и на снашката |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken Rodenden ...Biba
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Биба овој пат имаш музичка торта место микрофон Среќен Роденден!!! |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еееее... колку е убаво кога има денови во кои ни се радува и душата и срцето... За мене во оваа прилика тоа е така, затоа што денес и’ е роденден на Biba_G - мај вери диар френд. Епа Бибе, од кај да почнам... што сакаш? Ептен би сакал да можам да ти го подарам целиот свет на послужавник, ама сум ептен слаб и немоќен за тоа. А да знаеш колку би сакал да ја симнам Галаксијата и да ти ја закачам околу вратот како ѓердан, а сите други ѕвезди да ти ги префрлам како шал... ама сум ептен малечок и не можам... простииии ми .
Ама ако ти значи, тогаш еве ти една гооолема желба од едно маааалечко и згужвано срце за многу љубов (подарена и примена), доообро здравје, многу мир, многу радост, целосна лична благосостојба и секое добро за тебе и за сите кои ги сакаш. Во суштина, СИТЕ мои желби за твое добро ќе ги соберам во една: ти Го посакувам Христа - имајќи Го Него ќе имаш се’
Среќен Роденден мила дадичке
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sreken rodenden, Biba... Welcome to the club... |
|
DeepBlue
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На оваа..... не и честитам роденден.........хихихихихи
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
biba HAPPY BIRTHDAYYYYYYYY.............
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фАЛА ВИ ... НА СИТЕ... ПРЕКРАСЕН ПОЧЕТОК НА УШТЕ ЕДЕН РОДЕНДЕН...
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН БИБА
УШТЕ МНОГУ РОДЕНДЕНИ ДА СИ ДОЧЕКАШ |
|
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срциња сте...сите... |
|
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оооо Бибче
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен роденден на сите.......... Биба и за тебе важи........
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bib, sreknooooooooooo!!!!!!
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjen rodenden Biba se najubavko |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 400401402403404 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |