![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 399400401402403 525> |
Автор | |
minimidi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zbog svega sto smo najlepse hteli,
hocu uz mene nocas da krenes Ma bili svetovi crni ili beli, ma bili putevi hladni ili vreli, nemoj da zalis ako svenes. Hocu da drzis moju ruku, da se ne bojis vetra i mraka, uspravna i kad kise tuku, jednako krhka, jednako jaka. Hocu uz mene da se svijes korake moje da uhvatis, pa sa mnom bol i smeh da pijes i da ne zelis da se vratis: da sa mnom ispod crnog neba pronadjes hleba komadic beli, pronadjes sunca komadic vreli, pronadjes zivota komadic zreli. |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
i won't even stay away to
feel those magic raindeers play.. cause i just want you here tonight holding on to me so tight what more can i do all i want for christmas is you... |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I'll send you all my love
every day in a letter Sealed with a kiss |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Gledam plamen iz srca mog
život je pakao bez dodira tvog bojim se, rekao si, ljubavi bojim se bez tebe živjeti Ljubio si me i lagao vjerovala sam i čekala znala sam da ideš naravno praštala sam i o nama maštala Dovoljna je jedna noć jedna da pokvari sve bio si tu, al' samo u snu otkrila sam napokon istinu |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Seduce me tonight, se-se-seduce me tonight
I'll play acts at the stage, dim the lights, and baby seduce me tonight |
|
|
|
![]() |
|
Getcha getcha ya ya da da, getcha getcha ya ya here
Mocha chocolata ya ya creole Lady Marmalade. Voulez-vous coucher avec moi ce soir? Voulez-vous coucher avec moi? |
|
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
I'd give my all
to have just one more night with you..... |
|
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
obala je pusta i bura se sprema
gdje nas je vrijeme odnijelo |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Dve dusi sme sami
Nikoj nikade dve dusi bez kukja sekoj sekade |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
See the mirror in your eyes |
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Pola dva svi su u ektazi
samo ja u depresivnu fazi kazu mi macko glavu gore sa drugim bi cu ti bolje.... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ti si mi prvi
virus u krvi.....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Et si tu n'existais pas
Dis-moi pour qui j'existerais Des passantes endormies dans mes bras Que je n'aimerais jamais Et si tu n'existais pas Je ne serais qu'un point de plus Dans ce monde qui vient et qui va Je me sentirais perdu J'aurais besoin de toi |
|
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Ako me ljubis
ljubi mee ako me lazesh lazi meee 3 dena nisto ne zborimeee tivko ko cveki gorimeee Aj bese mesec maj aj za nas dojde kraaaaaj |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 399400401402403 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |