|
NINA 1 |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 107> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u 23 h ke prodolzime
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sorry zbunet v4era ne mozev da prodlozam u 23 taka da denes ako mozis ok |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me izvisi, a ? KOj znae kaj si bila
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele...pa ovie dvajca-va...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lellee mamma pak ti
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev na drug forum nemav vreme za ovoj ama sea mozam cel den ovde
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас за нина можам да кажам дека вчера беше многу смешна на четот на идивиди
лелеее нина , ме насмеа тој дел кога и викаше на јами да ти ја изрецитира песната хахаххахахахахахаа , нина ти си чудо од дете, абе цело време ме смееш |
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPA BEV SMESHNA VEKJE NE PODNESUVAV KOLKU MI BESHE SMESHNO hehehe pa srcko kje bidam smeshna koga mi se smeshni
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам срцко мила
ама ич не сме одиле на тај четот со русите,, јас одамна не сум била, не знам како е ситуацијата , хахахах ама затоа пак, сум нон стоп на идивиди четот срцко што ке се пофалеш ? |
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam sho ne sum videla odamna ovde duri sea gi imam site 5-ki ti so kje se pofalesh?
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас срцко мила,,,вчера до 2 сабајлето бев на чет,,,,,запознав едно машко, 31 година има , симпатичен е ,ама не е мој тип,,,па цела нок муабетивме и стасавме до темата свадба
|
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
au lelleeee и после шо се случе му даде ли твој МСН?
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, му ја дадов мсн адресата, за да може пак да си пишеме некој ден
срцко, а кај ти е збунет ? |
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам срцко не го гледам нешо често на форумов а баш сакам даа си пишуваме у темичката шеги и некој глупи приказни
|
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |