|
Lyrics |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 172> |
Автор | |||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
US AND THEM - PINK FLOYD Us, and them And after all we're only ordinary men Me, and you God only knows it's not what we would choose to do Forward he cried from the rear and the front rank died And the General sat, and the lines on the map moved from side to side Black and blue And who knows which is which and who is who Up and down And in the end it's only round and round and round Haven't you heard it's a battle of words the poster bearer cried Listen son, said the man with the gun There's room for you inside Down and out It can't be helped but there's a lot of it about With, without And who'll deny it's what the fighting's all about Out of the way, it's a busy day I've got things on my mind For want of the price of a tea and a slice The old man died. |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:23 |
|||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бяла Тишина - ГМ
Късен гларус над нас прелетя бързи спомени в мрака препуснаха и подирихме пак любовта в топлината на устните, но намерихме само една тишина. Беше тихо във наште сърца Беше тихо в очите притворени и стояхме със тъжни лица и се вслушвахме в спомена, но дочувахме само една тишина. В нощта птица пак лети в нощта тихо тъгуваме аз и ти. Над морето изгрява деня и блестят върховете на мачтите кораб вдига отново платна да отплува със вятъра, а в платната белее една тишина. |
|||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Минаха години
Минаха години, без да те забравя аз, чакам те да дойдеш, чакам те със буйна страст. Споменът по тебе никога не ще угасне, много дни ще минат - мъката ми ще порасне. Вечно ще те чакам, мили мой, ела при мен, с песен на сърцето ще те чакам всеки ден, устните ти жарки ще целувам до забрава, пак ще сме щастливи, мили мой, ела при мен! |
|||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пляс Пляс Педалите
Водно Колело Хей,каса бира! Водно колело! Хей,първа бира! Водно колело! Пляс-пляс педалите! Пляс-пляс педалите! Водно колело! Пляс-пляс педалите! Пляс-пляс педалите! Водно колело! Ето ги русалките, пляскат със опашките. Водно колело! Не били русалките, най били руснаците. Водно колело! Пляс-пляс педалите! Пляс-пляс педалите! Водно колело! Пляс-пляс педалите! Пляс-пляс педалите! Водно колело! Само да внимаваме, да не се удавиме, водно колело! Пляс-пляс педалите! Пляс-пляс педалите! Водно колело! Пляс-пляс педалите! Пляс-пляс педалите! Водно колело! |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"I'm
Not Dead" "I'm
Not Dead" |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
The Beauty in Ugly She's so bighearted, But you are beautiful, Well if you want to get free, Well you are fresh, Well if you want to get free, |
|||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.vbox7.com/play:68f9c028
Ако Си Дал - ЕД Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб. Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън. Ако си дал на милата от своето сърце. Ако си дал на чуждите живот от себе си. Ако си дал, ако си дал, ако си дал от себе си, не си живял, не си живял на празно. Никой не може да ти отнеме обичта, обичта на хората. Никой не може да ти я вземе любовта, любовта към хората. И никой и нищо не ще ти отнема вярата в тях, вярата в тях, вярата в тях. Ти закъсняваш понякога истинно, но винаги идваш, идваш при нас. Ако си взел от славата на някой друг дори една частица. Ако си чул от клюката и я повториш дори една секунда. Ако си враг на подлия, но го послушаш дори един единствен път. Ако си ял от залъка на свой приятел и го забравиш Дали е трябвало /х3 изобщо да се раждаш Никой не може да ти отнеме обичта, обичта на хората. Никой не може да ти я вземе любовта, любовта към хората. И никой и нищо не ще ти отнема вярата в тях, вярата в тях, вярата в тях. Ти закъсняваш понакога истинно, но винаги идваш, идваш при нас. Изменето од m__g__ - 17.Април.2007 во 08:59 |
|||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zana - (Dodirni mi kolena, 1982) - Dodirni mi kolena Hej moja dusice стиховиве и’ ги посветувам на bosab
нејзиниот потпис има врска со ова
|
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
(break it, break it down) (you don't mean nothing at all to me) (break it, break it, break it, break it, down) In the day, In the night, Say it right, Say it all, You either got it, or you don't, You either stand, or you fall, When your will, is broken, When it slips, from within, When there's no, time for joking, There's a hole, in the plan, |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Очи чёрные Очи чёрные, очи жгучие, очи страстные и прекрасные! Как люблю я вас! Как боюсь я вас! Знать увидел вас я не в добрый час! Очи чёрные, жгуче пламенны! И манят они в страны дальние, где царит любовь, где царит покой, где страданья нет, где вражды запрет. Не встречал бы вас, не страдал бы так, я бы прожил жизнь улыбаючись. Вы сгубили меня, очи чёрные, унесли навек моё счастие. Очи чёрные, очи жгучие, очи страстные и прекрасные. Вы сгубили меня, очи страстные, унесли навек моё счастие. Очи чёрные, очи жгучие, очи страстные и прекрасные! Как люблю я вас! Как боюсь я вас! Знать увидел вас я не в добрый час! Изменето од anastea - 29.Јуни.2008 во 19:13 |
|||
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Rage Against The Machine - Killing In The Name Killing in
the name of! |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E-Type - I just wanna be with you It’s time to cut the slack now, you’re gonna hear me ballin’ truth Back out from the underworld I’m here now, I’ve got something to prove So hush keep up now serious, I’m telling you that she’s one of a kind Keep all your fingers to yourself, I’m here to take back what’s mine Hear me say Ooh, this time you’re all mine Ooh, let it shine I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you I’m on a mission from God I’m crazy, this war I’ll win for sure My middle name is Overkill keep watching, you’ll see that I will score Boom boom when we come across the sea, whatever we search for we will find Keep all your fingers to yourself, I’m here to take back what’s mine Hear me say Oooh, this time you’re all mine Oooh, let it shine I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you Hear me I’m here to take back what’s mine, I just wanna be with you Whatever I search for I will find, I wanna be with you Hear me I’m here to take back what’s mine, I just wanna be with you Whatever I search for I will find, I wanna be with you I can’t get you off my mind You’re the best I’ll ever find I wanna be with you I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you I can’t get you off my mind, I just wanna be with you You’re the best I’ll ever find, I wanna be with you Hear me I’m here to take back what’s mine, I just wanna be with you Whatever I search for I will find, I wanna be with you Hear me I’m here to take back what’s mine, I just wanna be with you Whatever I search for I will find, I wanna be with you |
|||
|
|||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Люлякови нощи - Т
Още има люлякови нощи - невиждащи очи в притулен час Още има люлякови нощи - безумия от закъсняла страст Минути непонятни и крилати, нетърпеливи жестове , слова, коите те спасяват без остатък от вечната , от вечната мълва. Още има люлякови нощи - невиждащи очи в притулен час Още има люлякови нощи - безумия от закъсняла страст И ето я предерната отплата - един акорд от сложен послеслов. И доловили тоя звук сърцата умират разрушени от любов. Още има люлякови нощи Още има люлякови нощи И ето я предерната отплата - един акорд от сложен послеслов. И доловили тоя звук сърцата умират разрушени от любов. |
|||
Внеси реплика | страница <1 3839404142 172> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |